tisdag 29 december 2015

Sedum skötsel

Sedum bjuder på den mest lättskötta och friska grönska man kan önska. Läs mer om sedum och hur du sköter den här. Sedum ska aldrig klippas och kräver minimal skötsel.


Skötsel och underhåll av sedumtak. Kraftig mosstillväxt och rödaktig sedum är bevis på. Information om sedum och hur man bäst sköter denna växt.

Ovanpå stenmurar (i vissa fall där det inte går att fylla på extra växtsubstrat används sedummattan för tak istället). Efterfrågan och intresset kring sedum har ökat dramatiskt de senaste åren. I samarbete med världens största producent av . Genom att tillföra näring till vegetationen håller sig växt- ligheten frodigare och tätare.


Sedum är torktåliga Färdigt och snabbt resultat direkt. Gödslingen medför också att vegetationen får en rikare blomning på . Gröna tak för bättre klimat både ute och inne. Ett sedumtak genererar olika.


Våra medarbetare är certifierade inom anläggning och skötsel av.

Tekniken för tak av sedum ,. Ett normalt sedum - tak klarar sig dock bra utan extra gödsling. Här beskrivs tak belagda med Sedum som är en fetbladsväxt. Sedumtak kräver minimalt underhåll. Det fungerar om du har ett tak med mindre lutning än 27 . Individuellt planterade marktäckande växter kräver intensiv skötsel. Byte, ogräsrensning och hackning är arbetsintensiva, tidskrävande och kostsamma arbeten.


Grogaranti (vid korrekt skötsel ). Vi har två olika typer av sedummattor beroende på användningsområde. ZinCo tillhandahåller ett brett sortiment av högkvalitativa system för sedum tak. Bevisad och enkel grönt tak uppbyggnad som kräver minimal skötsel , speciellt . Sedum för omgående leverans eller avhämtning minuter söder om Göteborg.


Vi ser till att sedum får den näring och skötsel som behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg