måndag 21 december 2015

Undertak kant d

Se referensprojekt med C- kant. D -kanten används när man vill ha ett dolt montage som. M-kantens uttryck är ett undertak som tycks sväva under profilerna.


Ett undertak med synligt bärverk är funktionellt och ger rummet ett enkelt och strukturerat. D - kant när man skall montera undertaket i ett Bandraster system.

Läs mer om de olika typerna av ytskikt och kulörer för våra produkter. Kant E är en typ av undertaksplatta med synlig konstruktion men som sticken. Kant A är den vanligaste och enklaste varianten på undertak. En slät yta utan några flikar eller falsade kanter.


Kant Ds är en typ av undertak med dolt bärverk där demontering av enskilda plattor är mycket simpel. Ljudabsorbenter med kant D har fasade kanter, precis som kant B och C. Kant D finns i ett antal olika utförande, där kant Dg och Ds är de vanligaste. I vårt utbud av ljudabsorbenter med olika kanter hittar du undertak som passar i alla.

Snygg avslutningslist till undertak kant D. Vi tillverkar snygg avslutningslist för Ecophon Rockfon och Parocs kant d. Kant D ser likadant ut underifrån som kant B och C och monteras likt kant C med. Bärverket syns i ett kant E monterat undertak och det ser ut som att det går ett . För användning som ett nedpendlat undertak med goda ljudabsorptions- och. Absorbenterna limmas kant mot kant direkt mot underlaget och skapar. Demonterbart undertak lämpligt för låga monteringshöjder.


Perfekt tillsammans med perforerade . Dampa Clip-in skarpkantat. Utrymme där undertak ska monteras ska vara fritt från hinder för ställningsbyggnad. C och plattor av gips, kant D inklusive dolt bärverk. A, monterad med mm Synlig Bärkonstruk-. Parafon Akustiks helhetslösning för undertak.


Kant C försänkt mm fästbleck mm akustiklim mm. Montage A– Hygientak, Kant A. Undertak och undertakssystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg