måndag 22 augusti 2016

Armeringsnät rostfritt

På K-rauta hittar du ett stort utbud av armering för ett hållbart betongprojekt. Vi erbjuder både armeringsjärn och armeringsnät till ett bra pris. För verkligt aggressiva miljöer finns även . Den svenska marknaden för rostfri armering är ännu förhållandevis liten om man jämför med övriga Europa, men vi ser stor potential för ökningar. Armeringsnät mm Armeringsnät för t.

Genomsnittlig draghållfastget k. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I . Jag vet att det finns vanliga armeringsnät att köpa, men vill inte att näten skall. Vet att man kan köpa rostfri armering men det är dyrt, dyrt!


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. När du vill bygga ett stadigt golv behöver du ett armeringsnät för att undvika sprickbildning och öka . Allt från traditionell armering i olika tänkbara dimensioner och utföranden, vi erbjuder ett heltäckande sortiment inom ingjutningsgods så som rostfri armering ,.

Utvecklad speciellt för: armering av tegel, lättklinkerblock och betongsten. Vi tillverkar armeringsnät av allt material i allmänt bruk, såsom B500K-stål och rostfritt B600KX-stål. Vi har tillverkat högklassiga och hållbara . Bromma Stål lagerhåller armering i kvalité K500CT som har ersatt den gamla standarden B500BT. Rostfritt ger en lång nästan underhållsfri livslängd.


Brictec korrosionsskyddad armering kan givetvis även användas i betong konstruktioner med höga krav på . Att använda rostfri armering i utsatta konstruktioner lönar sig nästan alltid ekonomiskt. Detta trots att den rostfria armeringen är något dyrare i . Rostfri armering – Vi levererar rostfri armering som rakstål, nät och ILF. Det som avgör vad som är billigast är i princip mängden armering du ska. Välkomna till Uppsala Handelsstål. Kontakta oss idag, vi har lång erfarenhet.


Försäljning av material i stål, aluminium, mässing, koppar, rostfritt m. Rakstål, armeringsnät , ILF- armering samt kompletterande produkter och förbrukningsmaterial. BE Group rostfri armering från BE Group Sverige AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg