tisdag 23 augusti 2016

Ståpåsar

Tack för att ni besökte oss på Vitafoods mässan i Geneve! Thank you for visiting us at Vitafoods exhibition in Geneva! Ta del av vårt sortiment med ståpåsar och handla smidigt på webben. Vi erbjuder rätt ståpåse till din verksamhet.


Alltid snabba leveranser och god service! Lager ståpåsar med sidosöm - Duration: 1:26.

Hur man mäter Påsar svetsade i 3. Med kammarmaskinen AGV från MULTIVAC kan man vakuumförpacka produkter i ståpåsar. Maskinen lämpar sig framför allt för förpackning av pulverprodukter . På norska och danska heter det ståpose. Ståpåsar och Doypack (refill). Att VTT satsat på utveckling av ståpåsar beror till stor del på att detta är den snabbast växande förpackningstypen globalt.


Wipak Group har köpt den italienska förpackningstillverkaren Bordi Carlo s. Vi är ett företag som tillverkar polkagrisar som på Amalias ti för hand och med kärlek i minsta detalj. Nyhet för våren är kryddor i ståpåse.

Påsen går att återförsluta och går direkt att använda eller som refill till Spicemasters egna burkar eller dina . Beroende på påsmaskinsmodellen finns det även ett flertal olika packningsstilar: slangpåsar, ståpåsar , ståpåsar med hörnsvets, tresidigt svetsade påsar, . Vi har även en påsmaskin för påsar från planfilm, som tillverkar ståpåsar och kuddpåsar. Grillade Paprikabitar i olja 6x1kg. En vacker och smakrik blandning av grillad röd och gul paprika. Produkten innehåller betydligt mindre olja än liknande . I företagets egna tomatserie har de därför ståpåsar i plast, varumärke Bonduelle har implementerat den mjuka konservpåsen Easy Bag och . Schur för sin tvättade kvalitets- potatis i 1kg förpackning. Försäljningen ökade med och man tilldelades pris i Packaging . Som korvälskande buzzador får du nu möjligheten att testa Lithells nya ståpåsar − praktiska påsar fyllda med Lithells allra godaste grillkorvar.


Våra påsar kan ha olika utföranden för diverse funktioner som t ex: återförslutbarhet, olika upphängningshål, och bärhandtag, perforering, ryttarpåsar, ståpåsar. Speciellt intressant är nog utvecklingen av maskiner för flexibla förpackningar och då inte minst för tillverkning av ståpåsar , en marknad i stark . För att möta den alltmer ökade . Den sidan som du efterfrågar existerar inte längre eller kan inte hittas. Byt ut dina favoriter med . PP) eller laminat, även i mycket kraftiga kvaliteter upp till mm, vilket gör dem särskilt lämpliga som ståpåsar för t. Pouch-Up - ståpåsar är tillverkad i ett mycket starkt högkvalitativt livsmedelsgodkänt material. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibla.


Tomater Tomaten har en lång historia.

Den härstammar från Sydamerika och har odlats i mer än . Vårt sortiment omfattar främst krympfilm, men även ståpåsar och dylikt. Dessa kan framställas i olika tjocklekar och barriäregenskaper kan ändras enligt behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg