fredag 26 augusti 2016

Hyra badtunna värmland

Hyr hem vår vedeldade badtunna i trä. Hyran startar kl 11:– Släp ingår! Din spa-uthyrare i västra värmland.


Med denna vedeldade mobila badtunna får ni ett första klassens spaba precis var ni vill ha det. Höj stämningen på er fest, konferens, party eller event genom att hyra en badbadtunna från .

Välkommen till Sandvikengården ligger mitt i skogen vid sjön Värmelns strand i västra Värmland. Kurs- och lägergår vandrarhem med drygt rum och 100 . Vill du Hyra badtunna i värmland ? Funderar du på att skaffa badtunna , olika varianter av bryggor, husbåt, bastu eller varför inte en flytbrygga med en bastu på m. Njut av vår lugna trevliga miljö med utsikt över Glafsfjorden. En bra kombination tillsammans med vår höghöjdsbana eller för att avsluta . Man kan hyra utrustning på plats.

Priser inkl fri tillgång till badtunna och bastu inkl. Mobil vedeldad badtunna med stor terass. Stuga uthyres i Värmland.


Enkelaxlat EU släp 6kg, flakmått 325x15 . Visa på karta (Munkfors). Uthyrning av släpkärror, skylift och badtunna i Munkfors. Se ut över sjön Ränken och koppla av i den vedeldad badtunnan i lugn miljö på Hälle Fishing Camp. En trevlig badplats med badtunna och bastu finns på plats och ett . En badtunna finns nedsänkt i altangolvet.


Till Oslo är det ca 140 . Oavsett resa eller semester i Sverige: Hyr snabbt och smidigt din stuga, lägenhet, hotell, företagsboende eller annat semesterboende hos Trip to Sverige . Badkar: Vedeldad badtunna vid sjön! Mysig vedeldad badtunna och täljstenskamin, ved ingår. Hyr en mysig gäststuga med vacker utsikt över Rådasjön.


Det var i april förra året som mannen köpte en badtunna med plastinsats av företaget.

Det visade sig dock att bottenventilen inte sluter tätt och att tunnan därför .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg