onsdag 17 augusti 2016

Automatisk dörrstängare innerdörr

SmartClose innebär en komplett dörrlösning med dörrstängare och magnetlås. ASSA har dörrautomatik som passar både innerdörr och ytterdörr samt enkeldörr och . Spiraldörrstängare för automatisk stängning av dörr. För höger- och vänsterstängd dörr.


Justerbar stängningshastighet och tillslagshastighet. Monteras på karm eller dörrblad.

Automatisk dörröppnare, entré, Automatisk. Dörr med snöre som fungerar som dörrstängare. Vi installerar och servar alla typer av automatiska dörrar: slagdörrsautomatik,. Dörrautomatik underlättar passering genom en dörr , i synnerhet för äldre och . Smidig, justerbar modell. För lättare höger- och vänsterhängda innerdörrar.


Thermod Innerdörr ID finns som enkel eller dubbeldörr och kan erhållas med siktruta av laminerat. Vändbar för höger- och vänsterdörr.

Dörrstängare manuell eller automatisk , ellås, elslutbleck. Har uppställningsarm och tillslagsfunktion. Anordningen spärrar dörrarna i öppet läge och stänger dem automatiskt vid brand. GEZE:s dörrstängare med glidskena till enkeldörrar erbjuder modern.


Stänger automatiskt dörrarna. Sortimentet erbjuder olika modeller både för ingångs- och innerdörrar samt för branddörrar i olika färger. För både höger- och vänsterhängd dörr. Dörr i brandcellsgräns stängs automatiskt vid brandlarm eller om det finns . Dessa öppnare utgör hjärnan bakom varje automatisk slagdörr och sörjer för att dörren öppnas och stängs med kraft och dynamik. Dörröppnare automatisk , dörrstängare.


Här finner du andra funktionella och praktiska tillval som gör din nya dörr ännu lite bättre. För automatisk stängning av dörrar. Dold infälld dörrstängare. Många innerdörrar måste ha dörrstängare i brandförebyggande.


En inbrottsskyddande dörr är helst av stål samt testad. Med uppställninsfunktion. Exempel: vänsterhängd dörr , vändbar för högerhängda dörrar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg