onsdag 24 augusti 2016

Enkelt växthus av gamla fönster

Allt om Trädgård är Nordens största trädgårdsmagasin. Låt dig inspireras, läs om växter och få svar direkt på odlingsfrågor i Sveriges skönaste . Här finns, förutom några odlingstips, en ritning till ett enkelt hus där växterna. Priset kan variera mycket men vi hade tur och fick tag på gamla. Familjen Gäfverts byggde ett vackert växthus av höga gamla fönster och en patinerad pardörr.


Så bygger du växthus av dina gamla fönster.

Annika och Palle har bytt fönster på huset och vill bygga ett växthus av de gamla. Anna och Anders Jeppsson tipsar om hur de kan göra för att . Kan ett växthus bli mer personligt än om du bygger det själv? Foto: Rasmus Flindt Pedersen. Nu vill alla hygge sig!


Har du koll på hetaste restrenden? NUVARANDE vackra växthus av gamla fönster ! Inspireras av detta ljuvliga lilla växthus och förverkliga drömmen om ett eget. Med begagnade fönster och en enkel konstruktion är det möjligt att bygga ett litet .

Bygga växthus av gamla fönster är både enkelt och roligt om man bara kommer ihåg några grundsaker. Jag byggde själv mitt växthus av gamla. Sugen på att bygga av gamla fönster ? Ta enkelt några gamla fönster och sätt dem mot den vägg ni vill odla på . Förra hösten byggde jag en bastu på landet.


Nu blir det ett växthus mot den ena sidan av bastun. Bygger av gamla fönster som jag var och . Gamla fönster blev ett nytt växthus. Du klarar dig bra med en enkel ram av tryckimpregnerat trä som du ställer direkt på marken. Tyra har själv gjort konstruktionen av hundraåriga gamla fönster som hon . Ett växthus är något som många trädgårdsägare drömmer om.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för gamla fönster växthus. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande . Vårt växthus är större (21kvm) än vad som är tillåtet att bygga som friggebod (15kvm). Drömmen om ett växthus behöver inte förbli en dröm.


Samla ihop ett gäng gamla fönster , och regla ihop en grund till ditt nya paradis – ett . Titta så fint växthus vår läsare Taina i finska Österbotten byggt av gamla fönster med hjälp av sin man Bo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg