torsdag 25 augusti 2016

Slipa trall maskin

Alternativet att lägga ny finns. Slipa träaltan - erfarenheter? Festool Rotex 1för slipning av. Typ av slipmaskin för att slipa altandäck? Ytbehandling med Rubio Monocoat Grå.


Helt makalöst bra maskin map ergonomi, avverkning, användarvänlighet och slutresultat.

Vi slipar här ett altangolv med Edge golvslip. Sedan oljar vi altanen med Timberguard utomhusolja. HTC4slipa trägolv och altan - Duration: 1:11. Tvätta, slipa eller olja.


Om du har en gammal altan som blivit sliten och stickig kan du slipa ner den. Skruva trall – allt du behöver tänka på. Att slipa ett golv med EDGE är mycket enkelt och resultatet blir jämt och fint.


Välj istället trall -lasyr.

Skitsnyggt och lätthanterligt. Gissar att det håller 3. Jag valde opigmenterat och altanen som nu är fem . Jag har en träaltan som jag ska slipa inför oljning, vad ska jag använda? Jag köpte en Bosch PBS AE bandslip som visade sig vara en riktigt bra och stabil maskin att arbeta med. Slipbandet är självreglerande och . Här har du några tips vilken maskin du bör välja.


Rubio Monocoat Rubio Monocoat Natural Rubio Monocoat super white Sala slipa altan slipa ekparkett slipa golv slipa. Man kan slipa , eller ev använda högtrycktstvätt med munstycke. Man behöver i alla fall INTE byta ut brädor!


Ramirent har byggmaskiner för de flesta ändamål. Maskinerna är valda för att svara mot högt ställda krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö. Nu är du klar med förberedelserna och kan börja olja in din trall. Dess enda riktiga svaghet är att man inte kan slipa i hörn utan måste.


Slipning på svåråtkomliga ställen. Och du, se till att din maskin har en slipsula på 1mm i diameter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg