onsdag 24 augusti 2016

Bygga egen bastu

Den ultimata steg-för-steg guiden för bygge av bastu ! Riklig information i både text och bilder så att du inte missar något inför bastubyggandet. Det finns en hel del att tänka på när man ska bygga bastu. Nu kan även den som inte är snickarkunnig montera sin egen bastu , och . Alternativet till att bygga en egen bastu från grunden är genom att välja ett monteringsfärdigt basturum. Dessa är konstadsmässigt jämförbart med ett .

Per Pirre Nilsson, tidigare i Arga snickaren tipsar dig om hur du kan bygga din egen hemmabastu. Funderar du på att bygga bastu ? Då finns det med all säkerhet saker du undrar över. Här får du svar på några vanliga frågor. Tips om hur du bygger en bastu från grunden och uppåt.


Vi visar hur lätt det är att bygga sin egen bastu på tomten. Hemligheten ligger i en byggsats, som med lite kreativitet byggs om till en bastu. En egen bastustuga på tomten är ingen ouppnåelig dröm.

En bastu som är max kvadratmeter stor behöver i allmänhet inget bygglov, om den . Hem Artiklar Bygg en härlig bastu vid vattnet. Om du funderar på att bygga en vedeledad badtunna, kan du göra som Jan-Evert . Att hugga sin egen ve tända eld i kaminen och sen njuta av ett varmt bastubad. Börja med att bygga en avskiljande vägg som dörren senare kan monteras i. Mejla in dina mått och önskemål så hjälper vi gärna dig att få en helt fantastisk bastu. Kika in på länken nedan . Att sätta ihop en bastustuga av färdiga byggelement behöver inte vara så svårt. Att bada bastu är ett riktigt härligt tidsfördriv.


Här på Bygghemma har vi allt för att du ska kunna bygga din egen , oavsett hur stort utrymme du har. Att bygga en själv är lättare än du tror – men det är viktigt att du gör allt på rätt sätt. Vilka verktyg behöver jag när jag bygger en egen bastu ? Allt från den populära Attefallstugan med bastu till funkismodellern i olika storlekar. Självklart har vi även klassiska modeller som Sandskär, Bergön och Rånön.


Enkelt att bygga både inomhus och utomhus. Bada bastu är skönt för både kropp och själ. Den egna bastun är dessutom förhållandevis .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg