måndag 16 oktober 2017

Anodisering göteborg

Vi är ett företag som arbetar med ytbehandling av aluminium, anodisering ( eloxering). Vår största målgrupp är kunder inom elektronik-, fordons- och . GF Ytbehandling AB är ett företag som genom ytbehandling förlänger livslängden på våra kunders stål- och aluminiumprodukter. I anodisering omvandlas ren aluminium till aluminiumoxid genom en kontrollerad elektrolytisk. Anodisering är ett av flera sätt sätt att ytbehandla aluminium.


Färdigutbildad blir man aldrig, men nu har vi gemensamt uppnått en nivå högre i konsten att anodisera.

Vad innebär anodisering ? Har googlat en del men . Aluminium reagerar naturligt med syret i luften och skapar ett ytskikt, av aluminiumoxid. Pollux Ytbehandling, AB. Hydro HM-vit är en dekorativ och funktionell ytbehandling som löser lite mer specifika problem.


Provexa erbjuder Andonisering. Finns det någonting som man kan använda till att bättra masten där det varit skav och dylikt? Göteborgs sta Sverige. Utbildningen uppmuntrar .

Minimerar antalet an kopplingar 50mm Bränslefilter, rengöringsbart. Levereras komplett med brickor banjobultar och AN-anslutning Svart anodisering. Det finns massor att läsa om anodisering på nätet.


Utveckling och tillverkning av kundanpassade aluminiumprofiler och komponenter. Alutrade levererar allt inom aluminium. Kig også på vores hjemmeside, efter vores brede vifte af . HAI har Nordeuropas bredeste palette indenfor . MattiasGbg StreetPerformance. Lämplig för dekorativ anodisering.


Eloxering ( anodisering ). Meddela oss om du lämnar in detaljerna för anodisering. Vissa aluminiumlegeringar funkar anodisering sämre på grund av legeringstillsatser. Kiseltillsater t ex begränsar möjlig skikttjocklek. Vi driver en ytbehandlingsfirma som elpolerar rostfritt och anodiserar aluminium.


Vi monterar även Heli-Coil insatsgängor. Vi utmärker oss med våra snabba .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg