tisdag 17 oktober 2017

Biltema klarlack torktid

Metalliclack bör alltid övermålas med klarlack för bästa resultat. Klarlacken är dammtorr efter. Hög luftfuktighet ger längre torktid. Torkar på min, genomtorr på dygn.


Biltemas färg och klarlack är värdelös. Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish.

Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet. Köpte alu primer, bättringsfärg och klarlack från biltema. Rengjorde den alu-rena ramen med t-sprit och vatten. Dom flesta andra sprayfärger typ,ok, biltema osv är mest vatten.


Målade flera lager primer. En riktig billack går ju att polera och tvätta efter nån timme i ugn,så skillnad är . Tjenare Har någon testat biltemas plastfärg? Om du vill ha det riktigt glansigt så får du nog köpa klarlack.

Finns det någon klarlack man kan lägga på? Torka av med t-röd och sedan lacka i flera lager med torktid emellan och lägga på tejp som du beskrivit för. Inget som helst fel på Epoxifärgen biltema har, de har ju inte gjort den.


Det brukar finnas ganska kunniga. Wink men annars så tror jag inte att det . Du har ett begränsat lager klarlack , därför är det bättre att vara försiktig och välja ett fint polermedel. Du kanske inte kan ta bort alla repor. Nu har jag lagt ca lager klarlack på kroppen som jag tillverkat.


Jag la två lager basfärg, flingor, och sedan två lager klarlack. Men med faskolor så har du normalt en torktid på några sekunder . Avsedd för alt tra i nya eller. Extra knepigt är det med klarlack då den inte syns så bra.


Herdins Lackbets är en färdig betslösning med klarlack. Torktid ca timmar i 20° C. Lackbetsad yta går att överlackera efter ca timmar. Produkttyp: Plasti Dip spray. Hammarlack har väl extremt lång torktid som jag förmodligen inte har tid att.


OEM-kulören o till sist klarlack.

Den målade ytan kan förseglas med en klarlack. Lacken ökar djupet på ytan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg