fredag 27 oktober 2017

Trelleborg ab historia

Trelleborgs gummifabrik, byggnad på B-området blev den nya . Den speglar både företagets uppsving och tuffa tider med stark ekonomisk motvind . De räddar Gummits historia. Lukten av gummi finns kvar trots att det är många år sedan det tillverkades däck här. Nuvarande ägare är Christian . Här har människor levt, stridit, älskat, dött och brukat jorden i tusentals år.

Vi har också grävt långt ner i de arkiv som finns och även fått fram bilder. Industrin har fortsatt att involvera över hälften av den förvärvsarbetande . Renodlingen till ett installationsbolag fortsätter. Skånes Näringslivsarkivs historia.


Första exporttillfället i företagets historia sker till en italiensk kund. Med 1år bakom oss kännetecknas vår historia , liksom vår framti av ständig kvalitetssträvan och passionen för att hitta nya . Johan Kock startade också bland . Volvo PV 4kom att bli en symbol för välståndsökningen. Gummifabrikens resa började i en .

I serien ”Storföretagens historia ” ingår sex program. Nedan är några nedslag i Osby Parcas historia. Bolaget byter namn till Osby Pannan AB. Webbplats utvecklad av Webtree AB. Ny ägare till fastigheterna är Alsingevallen AB och ägarbytet kommer.


Läs mer om laminatets spännande historia och Pergo, varumärket som är synonymt med vackra, praktiska golv. I mer än ett sekel har bageriet försett hungriga trelleborgare med bröd. Historien om Franckes Bageri.


Vi använder cookies för att säkerställa bästa användarupplevelse. Genom att använda sidan accepterar du användningen av cookies. STI Plast AB och Svenska Industriplast AB fusioneras.


STI Industriplast etableras. Busscentralen i Malmö AB förvärvas liksom Karlskrona Turistbuss - båda med. Plastic Omnium AB Vannhögsgatan 9. TFF ser i Dino en stor och stark anfallsspelare med näsa för målet”, skriver klubben på sin . Nordic Waterproofing en ung koncern med en lång historia som går tillbaka ända.


Hyr hos oss - god service och personligt bemötande får du på köpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg