fredag 13 oktober 2017

Mörk fläck parkett

Bleker fläcken så du inte ser den. Blanda lagom pulver med vatten. Bättre med svag än stark lösning. Brännmärke på parketten - Vad gör jag? Fläck på ekparkett pga kattpiss-vad göra ?

Katt kissat på trägolv som nu blivit svart. Gammal urin på farsans parkett. Jag har förstört golvet. Tillbringar nu dagarna med sadpapper och tre rutor parkett om dagen. Prova på en fläck med rådet du fick och hjälper inte detta så blir det väl . Om du ser en mörk fläck eller ring på golvet betyder det att det trängt in vatten i träet.


Ta bort fläcken genom att slipa området med ett mycket fint sandpapper.

Om du försöker få bort en envis fläck , blanda lite bakpulver med vatten till en smet och lämna blandningen på fläcken i några timmar. Detta fungerar också bra till . Om det är äkta parkett så hade jag tvättat hela golvet och sen oljat in det. En mörk fläck brukar betyda att det är träet som mörknat, att det gått . Den gamla ventilen var otät och vattnet har orsakat en ful. Ventilen har redan bytts ut så droppandet har . Bosta hem och trädgård. Det du talar om är inte riktig parkett utan bara laminat.


Hade ett glas på golvet som måste ha läckt eller nåt, handtaget har legat emot golvet iaf och tog bort denna idag och såg en stor fläck och jag . Hur du tar bort fläckar från trägolv: en vägledning steg för steg. Går det att olja laminat- parkett eller är det enklast att bara byta alltihopa. Parkettgolv är stiliga och eftertraktade. Det här ska du tänka på innan köpet.


Om det är en mörk fläck under plasten efter ett par dagar då har ni fuktvandring. Lämplig golvbeläggning blir då något materiel som släpper .

Har du riktigt parkett golv, dvs masiva bitar lr är det lamell golv? Typ som en torr fläck golvet är liksom inte lent längre på den lilla fläcken? Om det är parkett , dvs riktigt trä på ytan och är lackat så är det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg