tisdag 31 oktober 2017

Begagnade trädgårdsmöbler säljes

Vi har allt från trädgårdsmöbler till balkongmöbler. Passa på att fynda redan idag. Nya produkter dagligen och fri frakt på allt! Utemöbler till salu från Kr.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Det är något speciellt med att ta vårens första kopp kaffe på altanen i sköna . Medlemmar där har förtur på köp i butiken, tillgång till exklusiva bilder och förhandsinformation om tex prissänkningar mm. Nedan hittar du ett urval av våra möbler och föremål. Sveriges största sortiment av utemöbler. Du kan handla varorna direkt här på webben eller på plats i våra butiker. Annons omöbler säljes på Citiboard.


Nya café stolar säljes mkt billigt! Välkommen till Sekelskifte och våra utomhusprodukter i gammaldags stil!

På BAUHAUS har vi alla varianter för alla önskemål. Trädgårdssoffa, parkbänk, enkel sittbänk eller hammock? Alltid dagars öppet köp! Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.


Hos Trademax hittar du allt för hemmet! Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt! Vill sälja bilen pga av behov av större bil. En utvald mix av möbler och detaljer för dig och ditt hem. IKEA lanserar gratis köpsälj-sajt för begagnade IKEA möbler.


IKEA produkter är en del i hållbarhetsarbetet. Möbler på Stockholms Auktionsverk Online. Visning och budgivning på nätet timmar om dygnet. Butiker, återförsäljare och tillverkare av nya och begagnade trädgårdsmöbler , balkongmöbler, utemöbler. Under vår kategori möbler och inredning i Kalmar hittar du allt från begagnade stolar, soffor, soffbor tv bänk, bor byrå, lampor, mattor, bokhylla, säng, . Antika möbler, antikviteter och second hand vintage möbler.


Vi finns i Gullåkra, strax utanför Staffanstorp i Skåne och vi förnyar hela tiden. Kom gärna ofta, det är.

Här visar vi endel av de möbler som vi har i butiken. Ta gärna kontakt på mejlen för mer måttuppgifter eller bilder. Vill du ordnar vi transport mot avgift.


Rekomo har stort utbud av designmöbler till låga priser. Eames, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson mfl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg