tisdag 17 oktober 2017

Värde lp skivor beatles

LP - SKIVOR , samt singlar, st. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst . Kent släpper sin sista skiva som trippelvinyl – som väntas säljas för dyra pengar på.

Har ärvt en massa Beatles skivor (och en jäkla massa andra). Funderar lite på vad sjutton de kan vara värda? Samt vad som avgör värdet ? Vilka LP - skivor måste man ha i sin samling? Fick en kasse med LP - skivor av släkting, värde ? Bruce Springsteen, Michael Jackson och.


Lp Beatles - Abbey Road Uk Org Missaligned Apple Ex-.

Trots LP -skivans nyfunna popularitet är det långt ifrån alla skivor som kan göra dig rik. Att ett ex av Beatles White Album sålts för ett sexsiffrigt belopp. Vinylen har en speciell plats i många musikälskares hjärta. Ibland av andra orsaker än själva musiken, konstaterar The Telegraph som listar . Samtidigt som Beatles ”White album” är världens dyraste lp och kan inbringa. För Peter Wihlborg, som sålt skivor i år på Skiv-Esset i Malmö, är det.


Har du några skivor med The Quarrymen, det vill säga Beatles innan . Hittade Beatles White album i extremt fint skick. Det är en dubbel LP (stereo) och det finns fyra färgbilder på bandmedlemmarna i fodralet. Jag är inte så bra på pop- skivor så jag har en fråga till Dig. Det verkar som om den typen av LP faktiskt har minskat i värde.


Frågeställningen aktualiseras genom att skivbolaget EMI idag återutger alla Beatles lp - skivor på vinyl. Dels individuellt, dels i en box. Nu släpps många skivor som vinyl, men under de starkaste cd-åren.


Den genomsnittliga LP -skivan brukar inte dra in så mycket pengar, men det finns några få undantag vilkas värde fortsätter att stiga.

Det är, så klart, på grund av detta som denna skiva är värd så mycket och är så sällsynt. Medan artisten och det specifika albumet i hög grad avgör huruvida en LP är värdefullt är det. Exempelvis fick medlemmarna i Beatles och företagsledare från deras studio en speciell. En skiva kan vara allt från sämsta skick till bästa skick. För det finns ett värde för den som bemödar sig att se efter.


Vissa skivor är naturligtvis mer unika än andra. En tidig numrering av förstaupplagan av Beatles ”White album” är värd över en. Rent allmänt kan man säga att riktigt gamla skivor som fortfarande är i fint. Jan-Erik Ekblom säger att värdet på ovanliga Beatles - och Elvis-singlar kommer att bestå.


Nyare skivor lär knappast bli värdefullare med åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg