fredag 13 oktober 2017

Lasera furu

Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä. Lasera möbler och snickerier. Arbetsråd för Alcro Möbellasyr Dekorfärg.


Med Alcro Möbellasyr Dekorfärg kan du antikmåla själv. Vill du lasera dina furudörrar?

Här finner du tips, råd och inspiration för lasering av obehandlade furudörrar. Jag har två gamla gedigna furubokhyllor som ser för trista ut i sin gulnade furufärg. Går det att lasera furu utan alltför mycket slipning innan? Vi vitlaserade ett av våra rum när vi flyttade in för år sedan.


Jag tyckte att det blev väldigt fint och än så länge verkar det inte . I denna gör-det-själv film om att lasera panel får du några goda råd om hur du lyckas på det bästa sättet. Jag tror inte det går jättebra, furu ändrar färgen mycket som det åldras.

Vad gör man åt gulnad furu ? Här kan du läsa hur du gör för att. Vi har ett fritidshus i stort sett helt i lackerad furupanel, såväl väggar som tak. Nu vill vi lasera det vitt istället, alltså inte täckande.


Betsa och lasera inomhus. De flesta ytor som laseras är vanligtvis innertak av furu eller granpanel. Mycket tålig klarlack med vacker matt yta. Då kan du olja, lasera eller täckmåla dem.


Observera att det är olika olja beroende på om du behandlar furu eller teak. Läs på Färgtorget hur du gör och hur du tjänar massor med tid genom att slippa schellackera alla kvistar. Används utomhus på nytt, impregnerat eller laserat trä samt obehandlad furu och gran.


Vi skall till och flytta, i nya huset är det rätt mycket furu i hallen och vardagsrummet. Därför tänkte vi måla träet vitt, alternativt lasera det. Hej Jag undrar om någon kan tala om för mig om det går att lasera en syrabetsad furubyrå.


Måste den slipas ner till trä rent?

Torktid: Klibbfri efter 1-timmar, överlackningsbar efter ca 6-timmar. Rengöring: Verktygen rengörs med vatten och diskmedel. Har en panelvägg i köket a la bastuvägg i furu , är det inte bara att måla på? Det ska inte vara svårt att lasera sen, måla som vanligt bara säger min målare här .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg