måndag 30 oktober 2017

Inbrottsgaller källarfönster

Jag tänkte sätta ett eller två vågräta rör för varje källarfönster för att göra det lite svårare för ev. Galler till ljusbrunn - var köpa? Inbrott i källarförrådet, vad gäller? Reparation och service av alla galler och rulljalusi Vi är vad vi heter!


Effektivt inbrottsskydd: Sätt galler i dina källarfönster. Här har du en billig lösning, som gör det besvärligt - ja, .

Skyddsjalusier som är kraftfulla mot inbrottsskydd. Finns i stål eller aluminium utan genomsikt. Kan erhållas upp till skyddsklass 3. Rullbara galler för inbrottsskydd i stål eller aluminium med perforerade lameller för maximal genomsikt. Rullgaller som kan erhållas upp till skyddsklass 3. SSF:s norm för galler , klass ,. Många källarfönster kan tyckas vara så små att en tjuv har svårt att tränga sig in.


Ett galler för utsatta fönster är ett effektivt sätt att minska risken för inbrott i ett hus. De flesta fönstergaller har god hållfasthet i sig.

Det som avgör hur bra det håller . Fönster är ett vanligt ställe att montera galler på. Mer än hälften av alla inbrott sker genom fönster eftersom dessa ofta är oskyddade. Dessutom kan det göras riktigt snyggt! Fönstergaller finns både fasta och öppningsbara. Handgjord smidesgaller för fönster och dörrar.


Thomas Smide erbjuder ett brett sortiment av smidesgaller. Välkommen till vår webbplats. Enligt försäkringsbolagen sker huvuddelen av alla inbrott i villor och fritidshus via fönster i markplan, balkongdörrar eller via källarfönster. Godkända lås, dörrar, galler , gallergrindar och andra mekaniska skydd gör det svårare för tjuven.


Se till att ha bra dörrar, karmar och fönster med rejäla lås. Det finns färdiga galler man kan köpa och skruva fast i väggen på. Jag skulle kunna tänka mig att ett gallrat fönster väcker förväntan om att det . Mycket snart fick Christers Montage AB förfrågan om man kunde tillverka inbrottsgaller till ett större företags skyltfönster.


P8B, vilket motsvarar högsta skyddsklass för inbrottsgaller och rulljalusier. Vi tillverkar både fasta och öppningsbara galler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg