måndag 9 oktober 2017

Slipa altan sandpapper

Om du till exempel ska slipa en spacklad vägg är det viktigt att du är noga. Gammaldags sandpapper har en beläggning av krossad flinta och . Timelaps - Slipning av altan med HTC4och EDGE golvslip. Ytbehandling med Rubio Monocoat Grå.


Jahaja, då fattar man vad det innebär att köra med för högt tryck på trallen.

Tänkte jag skulle gå på med maskin och slipa och sen köra på. Slipa runt skruvhål tryckimpregnerad. Typ av slipmaskin för att slipa altandäck?


Förr skilde man mellan sandpapper , slippapper och vattenfast sandpapper. Jag har en träaltan som jag ska slipa inför oljning, vad ska jag använda? Nu är det då frågan om vad jag ska göra. Gilla läget och bara olja in?


Eller nåt annat alternativ.

Nedan får du tips om hur du ska slipa och olja in. Om du har en gammal nedsliten altan och inte har råd att lägga om trallen kan ett trick vara . Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan. En bra start när man ska slipa sitt altangolv är att först dammsuga och sen skura av golvet med såpa och en vanlig skurborste. Vårda din altan , och gör dina utomhusstunder trivsammare.


Börja med att slipa av träet för att få bort smuts, vassa kanter vid ändträ, stickor och ojämnheter . Passar utmärkt inför målning och renovering på trä och icke-. Så gör du altanen vårfin. Grundförutsättningen för att kunna slipa golvet är att rummet är helt tomt. Man slipar alltid med ett grövre sandpapper först för att få bort stora ojämnheter, för att.


Rengör ytan, slipa den med ett mellangrovt sandpapper och spackla med snickerispackel. Detta spackel är lite segare i konsistensen och blir mer hållbart än . Det ser lätt ut, men det är faktiskt ganska svårt att slipa ett golv. Olja din uteplats, terrass eller altan med träolja som ger uteplatsen ett nytt, fräscht. Låt ytan torka helt innan du borstar och skrapar den, slipa vassa hörn och kanter.


Så här får du en silvergrå, len och hållbar altan ! Fixa terrassen - olja, lasyr eller kisel?

Färdig altan byggd med komposittrall. Det går bra att slipa med vanligt sandpapper så får man ett nytt ytskikt och samma färg! Här är Byggmentors åtta tips för att skötsel av altan och trätrallar innan, under och efter.


Att slipa sin altan är ett annat sätt att sköta om den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg