torsdag 18 januari 2018

Automatisk kantregel

För automatisk låsning av passivt dörrblad på pardörrar i trä. Stolpens bredd är mm. STEP är utrustad med STEPs unika listtrycksteknik som gör att dörren . Olda automatisk kantregel HZ från RZ Olda Innovation AB. OLDA har nu utvecklat en ny typ av automatisk kantregel , med vridregel vars funktion.


Alla delar i kantregeln är tillverkade av stål för hög brandsäkerhet.

Elförzinkat stål med rostfri stolpe och bleck. Regelkolvens utlåsning min. Fallkolv vändbar för höger- . Fastsättningen av kantregeln inklusive glidbleck och slutbleck bör kontrolleras. STEP automatisk kantregel STEP skall monteras i. Beslagning, pardörr, Manuell eller automatisk kantregel.


Vi hjälper dig att hitta rätt kantregel Larm och Säkerhet och göra ett billigt. Besök vår hemsida för mer information . För in kantregel (och styrbleck) i urtag och markera .

Kantregel automatisk 33HZ-vänster fz. Automatisk kantregel HZ-32T. Användes till pardörrar och fönster med mötesbågar. Slutbleck av propenplast. En automatisk kantregel.


Det verkar ju vara grejen. Om jag fattar saker och ting rätt så drar den in regeln när man öppnar det aktiva dörrbladet. Glidplåt monteras till kantregel i AD.


Karmöverföring och kanalisation. Dörrstängare med koordinator eller fjädergångjärn . Dobbeltdøre: Manuel eller automatisk kantregel. Hængsler: Som standard med stk. Låsbleck, glidbleck, styrbleck och skruvar medföljer. Tillverkad i förzinkat stål.


Pardører: Manuell eller automatisk kantregel. Infästningar och anslutningar enl. För låsning av passivt dörrblad på pardörrar i trä.


Ny automatisk dörröppning till Aoch A kontrastmarkera draghandtag.

Komplettering av dörrar i hus A, B, C med automatisk kantregel på passiva dörrblad . Byggmaterial, Ståldörr Daloc - 13xHH (A60) Bok, Pardörr i stål med dörrstängare och automatisk kantregel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg