måndag 29 januari 2018

Sinusplåt balkong

Hörnen utförs med en speciell hörnlist som är anpassad till sinusplåt. Balkongstommarna tillverkas i aluminum som sedan förses med olika beklädnader, allt från stuccerad plåt , till glas eller spröjs. Låt balkongen bli din trädgård.


Byggnadsvårdare och andra med intresse för klassisk estetik kan nu glädjas över att vi på nytt har tagit upp produktionen av sinusprofilen. En balkong är en verklig tillgång oavsett storlek på lägenhet, eller tid på året.

Att kunna öppna upp, släppa in frisk luft och luta sig över ett balkongräcke, ger alltid. Båtvik Lööve Balkong AB. Huset är ett funkishus från -och har försetts med en ful panelbeklädd balkong. Stående sinuskorrugerad plåt. Nu vill jag återställa den.


Hur göra med flagnande plåtbalkong? Balkongen – älskad av de flesta och populärare än någonsin. Smäcker, lackerad överliggare, sinusplåt med slät yta och lackerade nitar.

Klassiska sinusformade eller i moderna mönster. Vi tillverkar i stålplåt eller i aluminiumplåt, enligt kundens önskemål. På 40-talet blev det inne med sinusprofilerad plåt. Skiljeskärmar till balkonger och balkongtak ingår också i vårt sortiment. En ”svävande” balkong där naturen speglar sig i glasen.


Notera de smäckra stolparna och handledaren. Enbart galvaniserad plåt ihop med tryckt trämaterial ser ut som plåten på bilden . I samband med din fasadrenovering kanske dina balkonger eller plåtar och tak behöver ses över, tillsammans med våra sammarbetspartner erbjuder vi då dig . Trätrall, Stort avstånd mellan trall och plåt ger bra luftning. Sinus är en stark och tålig plåtprofil.


Profilen är mycket ekonomisk och kan monteras både vertikalt, horisontellt och diagonalt. Zink, plåt , lyktor och lilla som accentfärg skapar en lugn och fridfull oas. Pinnar, plåt , skivor eller glas i klart, färgat eller mönstrat utförande används som. En framtida möjlighet att komplettera balkongen med en inglasning bör . Tillverkning och montering av balkong , balkonger och räcken. Bröstningar i plåt , laminat, glas eller gallerpinnräcke.


Armatur och vattenutkastare.

Certifierad Fasadentreprenör. Entreprenörerna i SPEF är . Omslag utförs som enkelt omslag eller dubbelt . I balken fästes sedan balkongfronten, som oftast är av slät plåt och utformad på olika . Varje lägenhet i flerbostadshusen fick sin egen balkong vilket innebar att den blev ett av de. Byt inte ut ett genombrutet räcke i smide mot ett tätt i plåt eller trä. Plannja Sinus, passar för fasad men även för tak och tillverkas i resistent aluminium och är särskilt lämpad för hus nära våra saltstänkta kuster.


Nu är äntligen vår balkong så som vi vill ha den! Vi drog till Bauhaus och köpte bambumatta till balkongen. Måste också köpa bambu, har samma plåt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg