torsdag 11 januari 2018

Kopplingsplint lampa

Köpte därför en kopplingsplint. Vad är det för lampa du har köpt? Montera lampa , ta bort stickproppen i taket och. Hur kopplar jag ihop tre lampor till en kontakt?


Kopplingsplint används bland annat till våra LED-profiler för skåpsbelysning.

Hitta LED-belysning och tillbehör hos oss. Snabba leveranser - LEDshopen. Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -talet. Logga in för att se prisuppgifter. Precis varit och köpt nya taklampor.


När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är ihopkopplad med lampan. Från sladden kommer det . Förgreningsskarv med 3-polig kopplingsplint lämplig för Y-skarvning av SKX- kabel (lampkabel).

Kan även skarva lampkabel med jordledare. Det finns inga produkter som matchar urvalet. Skyddstransformator Art. Rund plafond för vägg och-takmontage i flera storlekar och bestyckningar.


Allroundarmatur med stomme av stål och kupa av akryl som passar i de flesta rum som kök och tvättstuga som allmänljus. Enkel montering med snabbklämmor. Kompakt fluorescerande lampa eller LED (utbytbar).


EVit Aluminium Plast opal Skruvlös kopplingsplint Direkt 230V. Badrumsarmatur med eller utan jordat uttag (16A) under klafflock i vitt eller borstat stål. Montering horisontellt IP4 vid lodrätt montage gäller IP20. Andra delen av att koppla en lampa. Här visar jag hur man sätter dit en strömbrytare.


Ljuskälla kan vara en glödlampa, halogenlampa, lysrör eller LED- lampa. I många äldre armaturer kan man byta ljuskälla. Med LED-teknikens intåg har det . En lampa som har hög igenkänningsfaktor och som funnits placerad i en rad. Anslutning, m kabel med stickpropp eller kopplingsplint 3xmm² med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg