måndag 15 januari 2018

Handblåsta dricksglas

Samtliga glas märkta Leif Mannerströms är även munblåsta. Handblåsta rödvinsglas i stilren design. Munblåsta glas i ren design. Handla från ett brett sortiment av dricksglas på designonline.


Förgyll måltiderna med väldesignade dricksglas av hög kvalitet. Glaset har en given plats på .

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Dricksglas - Ett dricksglas av färgat glas. Glas Highland Tumbler Smoke, 3cl. Glasmugg med lock, cl, transparent.


Dessa handblåsta glas går att använda som dricksglas men också som en ljuslykta. Hos Bukowskis Auktioner hittar du Sveriges största nätauktion med ett stort utbud av glas och olika glasföremål. Hitta och lägg bud på dina favoritglas!


HKLiving handblåst glas i 70-talsstil. Trevligt att kombinera med resten .

REJMYRE REJMYRE Glasbrukets överlägset viktigaste och största kund besökte under onsdagen Rejmyre. Pierre blåser glas på Bro Glasbruk med lite assistans av Andreas. Serien består av två dricksglas , ett större som även passar utmärkt som ölglas och ett . NYTT oanvända Betalning sker till mitt bankkonto.


I fint skick Höjd 15cm och 5cm i diameter. Absolut fantastiskt handblåst fönsterglas. Redskapskrus i handblåst glas och dubbelvikt kant. Kruset fungerar även utmärkt som vas.


Lagerstatus: Beställningsvara. Holmegaard är Danmarks äldsta och största glasbruk med produkter som vaser, ljuslyktor och mycket mer inom glasdesign, vi har fullt sortiment. Glas är en oorganisk smälta som har stelnat till fast form utan att kristallisera, ett material som har en transformationspunkt eller ett transformationsområde, . Här hittar du fina glas för alla tillfällen.


Vi har slipade glas till fest och finmiddagen , praktiska glas i hårdplast till picknicken eller barnkalaset och udda glas som . En unik mix av mode och inredning i Boho stil. Svenskt Tenns skira dricksglas i vackra kulörer är handblåsta i träform och färgade i degel. De bör hanteras varsamt och diskas för hand.


Handla enkelt - Glas , se och välj ur vårt stora sortiment av gammalt och nytt online. Smidig betalning - Snabb leverans!

Vi tror på hantverk, kvalitet och tradition. Därför munblåser vi fortfarande vårt glas i Småland. Ovanligt fina motiv på alla sorters dricksglas , här vinglas och snapsglas, men det kan.


Underbara tjockväggiga handblåsta glaskulor med vacker lyster och fina . Varan du letar efter finns inte längre på Got2Get och är troligtvis såld. Besök Got2Get för att hitta liknande vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg