onsdag 10 januari 2018

Grustag östersund

Vi på NCC Ballast erbjuder ett brett sortiment av sorterad jor sand-, grus - och krossprodukter. Råmaterialet utvinns och förädlas i egna . Karta och vägbeskrivning. Allt inom transport, entreprena renhållning och återvinning.


Försäljning av grus - och bergprodukter. Välkommen till Jämt-Kross AB.

Vi är specieliserade på san grus , singel och kalk, ytballast. Vi är håller till i Brunflo mil söder om Östersund. Beställ allt från sorterad san grus och matjord till krossade produkter framställda ur. Grus och kross från Jämtland.


Besöksdress: Trådvägen 1 Östersund. Betongindustri AB Betongfabriken Östersund. Vi säljer grus - och krossprodukter över hela landet.


Ofta tar vi även emot schaktmassor och asfalt för återvinning. På Svevia kan du köpa grus och kross direkt från någon av våra ballastanläggningar.

Du hittar oss över hela landet. Hej jag undrar om ni vet om några bra grustag att basha i:f2: runt Östersund ? Tillverkning av betong m. Man och kvinna eldade möbler vid grustag – misstänkta för. Polisen upptäckte en brand i skogen vid ett grustag i Östersund. Det visade sig vara en man och en kvinna som eldade bråte.


I ett grustag utanför Stugun växer något unikt. Växten Smällvedel (Astragalus penduliflorus) finns bara på sex ställen i landet varav här är ett. S:t Olavsleden, tre kilometer från Östersund. Johanna Eriksson, Östersunds kommun. Vi är ett familjeföretag inriktat på leverans och försäljning av grus och matjord till privatpersoner, företag och kommuner i Kalmar län.


I verksamheten ingår även . Har fått en överraskningsfaktura från min markentreprenör på material utöver det som ingår i avtalet för grundläggningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg