torsdag 25 januari 2018

Fritidshus bygga funkis

Vi har många års erfarenhet av att bygga fritidshus. Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden. Vi levererar kundanpassade attefallshus, fritidshus och friggebodar,.


Här presenterar vi våra hus i kategorierna kust, fjäll, skog och sjö. Givetvis kan du bygga dessa även i andra miljöer än de vi valt, och vi hjälper dig självklart.

Förverkliga er dröm om ett nybyggt fritidshus. Upptäck våra vackra fritidshus i olika storlekar och modeller. Se bilder och läs mer här!


Bland våra husmodeller i funkis finns flera spännande lösningar med karakteristiskt formspråk. Karaktäristiskt för ett. Sorselestugan är företaget för dig som söker en byggsats som håller i längden.


Mycket prisvärt hus som kan fungera som litet fritidshus. Vårt flexibla byggsystem lämpar sig ypperligt till fritidshus.

Vad har du tänkt bygga ? Bygglovskostnad fritidshus = ca 9. Oavsett hur du gör är det alltid lika enkelt att bygga våra fritidshus. Faktiskt så enkelt att vem som helst kan bygga oavsett var i handen tummen är placerad. Välj mellan ett enklare fritidshus eller kanske vill du kunna bo permanent? Fritidshus i byggsats som du enkelt sätter upp själv. Behöver du mer plats men vill inte bygga ut själva huset?


Klicka på länken nedan för att komma till vår nya sida om fritidshus : . Kanske fullt isolerat och komplett . Vill du bygga fritidshus på en naturskön tomt med utsikt över älv eller sjö? Bygg ditt eget fritidshusAtt bygga stuga kan låta som ett jättestort projekt som man. Attefallshus, fjällstugor och fritidshus. Vi stävar alltid efter att skapa. Stuga Flex funkis grundsats klädd En modern friggebod i geniun funkisstil med snedtak och ett . ATTEFALLSHUS JABO FLEX 1FUNKIS KOMPLETT.


Tips för dig som vill bygga lite mindre. Ett enplanshus som passar både som permanentboende eller som fritidshus.

Våra vackra sommarhus skapade för ett liv nära naturen. Arkitektur och finish håller hög nivå men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda hus. Vi bygger ditt nya hus i trä – från skog till färdig villa. Modern funkis , tidlöst klassiskt eller den helt nya Sublinemodellen.


Vi säljer fritidshus för alla miljöer genom vårt varumärke VärsåsVillan. Vi är experter på att bygga hus, bygga villor och bygga fritidshus. Beställ vår nya huskatalog online! Köp ett färdigt fritidshus av hög kvalitet.


Vi erbjuder alltid fri frakt! Levabo har tittat på moderna fritidshus. Värsåsvillan som nyligen togs över av Götenehus har slutat bygga villor och satsar nu helt på fritidshus.


Funkis med bra detaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg