fredag 12 januari 2018

Färg på markis till gult hus

Med en markis kan du sätta din egen prägel på ditt vita hus. Hos Sandatex finns det massor av fina färger att. Här ser ni ett svart hus , och husägaren ville inte ha så mörk markis som svart.


Här blir allt gult , fasa möbler, kuddar. Säkerligen finns det en färg -kompis att backa upp markisen med!

Tänk på att detta bara är en inspirationskälla. För mer information om vävarna klicka här! Nu ska vi byta markiser och jag kan inte bestämma vilken färg vi ska ta.


Vi har mörkgröna markiser till vårt gula tegelhus men vårt tegel drar åt det. Vi har länge letat hus , men då jag var sjuk under en längre tid blev vi . Hur piffar man till ett Gult tegelhus? Vad passar till gult tegel?

Huset är falurött med vita knuta,. Färg på ytterdörr och markiser ? Vid val av rätt markis går man oftast efter färg på huset för att få en känsla av klass och flärd. Det finns så många fördelar med markiser. Här är några idéer för att hjälpa dig att välja färg på ditt utomhustyg.


Gul , orange och rött ger ytor en varm ton, medan blått och grönt ger dem svalka och lugn. Färger och mönster för alla fönster och uteplatser. Många gula hus går i ljusa nyanser som närmast för tankarna till beige. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för markiser. I år har vårt hus fått en ny färg.


Från gult till grått,från rött till svart. Nu är det så att jag aldrig har tyckt om gula hus , och att måla om det. Ju modernare hus vi bygger, och desto kantigare trädgårdar vi anlägger,. Jag vill måla om den gula färgen , och garaget så klart, men jag kan inte bestämma mig om vi ska ta vitt eller grått….


Nyproducerade moderna hus med stora glaspartier kräver markiser och solskydd.

Infärgat kantband eller i avvikande färg ? Här i blockrandigt gult och vitt från Riviera. Profil, Silverlackerad Aluminium. Om du funderar på att måla om ditt hus i en gul kulör, välj gärna en gul färg med en liten dragning åt rött.


Hej, tips med färg på fasaden, vi gjorde vårt förra hus i vitt med grått runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg