onsdag 17 januari 2018

Lunex terassmarkis

Alla våra terrassmarkiser är försedda med bärrör. Detta innebär att dessa är anpassade till nordiska husväggar där oftast en flexibel montering krävs. En klassisk Skandinavisk markis , och vår storsäljare i många år. Fallvinkeln justeras enkelt för hand eller med vev.


Lunex Finess terassmarkis. Finess är en modern och kraftig markis som lämpar sig lika bra på den lilla uteplatsen som på restaurangernas stora uteserveringar.

Armarna innehåller kraftiga fjädrar och fyra inkapslade . Gratulerar till ditt val av LUNEX markis. LUNEX tillverkar markiser av hög kvalitet, utvecklade speciellt för nordiska förhållanden. Testa markiserna på ditt hus. Vindautomatik Kör in markis (er) när inställd vindstyrka uppnås.


Klicka här för att bygga din markis. Passar från den lilla uteplatsen till den stora altanen. Alla terrassmarkiser är byggda med samma . En öppen terrassmarkis som är anpassad till villaterrassen, balkongen eller restauranger.

Som tillval kan armfäste med justerenhet erhållas. Köp en motordriven markis så bjuder vi på fjärrkontrollen. Terassmarkis med frontgardin.


Trevligt om man vill skärma av och dessutom få lite vindskydd. Köp markis av oss, lokalt tillverkad i Sundsvall, vi levererar i hela Norrland. SUNFLEX kan utrustas med extra vindsäkring när markisen kan bli utsatt för starka vindar. Detta ger mer trygghet mot skador på såväl markis som infästningar.


Ett byte av endast tyg på en gammal fungerande markis gör underverk! Välkommen att titta på vilka produkter som passar dig! Moms tillkommer på angivet högsta. Vare sig det gäller fönstermarkis eller terassmarkis , tillverkar vi den efter dina önskemål.


Vi säljer, monterar och reparerar allt inom solskydd. Sattler - Markisduk Sandatex - Markisduk Växjö Markisfabrik - Markistillverkning och sömnad. Vi är ett litet företag där varje kund är den viktigaste. Vi erbjuder allt inom solskyd vilket bla innebär: Markiser, dukbyte och service av gamla markiser, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg