måndag 29 januari 2018

Högskoleprov test

Ett av de bästa sätten att förbereda sig inför högskoleprovet är att träna på gamla högskoleprov. Nedan finns länkar både till interaktiva test och gamla prov med . Här kan du testa hur många rätt du får på ordförståelsedelen. Får du alla rätt på de orden?


Det finns också andra sätt att testa sina kunskaper inför högskoleprovet. DN brukar varje år ge ut ord-delen från det riktiga högskoleprov som test på sin hemsida .

Vi ger dig möjligheten att träna på proven genom vårat. Men vad betyder egentligen fonologi, umbärlig och kommod . Lär känna de åtta delproven och testa dina styrkor och svagheter. Test inför högskoleprovet.


Vi håller på att utveckla en övningsportal för högskoleprovet. Tills den är klar rekommenderar vi här andra metoder att öva på. Gör högskoleprovet test , nå målet och kom in på din drömutbildning!


Personlig coach med på . Här är utvalda frågor från alla olika delar av högskoleprovet.

Skulle du klara av ordföståelsedelen i årets högskoleprov ? Idag skrev tusentals svenskar högskoleprovet. Starta ordprov Detta är det huvudsakliga ordprogrammet som du kan använda. Frågorna kommer från Universitet- och högskolerådet. Tiotusentals gjorde på lördagen högskoleprovet.


Gamla högskoleprov test i interaktivt onlineverktyg för HP. Hur många av orden kan du? Rätt sida för dig som vill få 2. Högskoleprovet är ett frivilligt prov, som mäter dina förutsättningar att klara högskolestudier. Genom att göra högskoleprovet kan du förbättra . Här anmäler du dig till högskoleprovet. För att kunna anmäla dig till högskoleprovet måste du ha . Här hittar du också kallelsen till provet och tidigare provresultat.


En sida för dig som övar inför högskoleprovet matte. Provet hålls två gånger. På lördag är det dags för vårens högskoleprov. Här laddar de inför högskoleprovet.


Plugga inför högskoleprovet med Mattecentrum!

Mattecentrum hjälper dig gärna att plugga inför högskoleprovets kvantitativa provpass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg