tisdag 27 februari 2018

Assco byggställning

Vi säljer byggställningar, ramställningar och modulställningar till företag och privatpersoner i hela Sverige e er dina behov. Byggställningen finns både i aluminium och stål. Våra öppettider är mån-fre, 7-16.


Vid akuta ärenden kontakta . Köper ni er byggställning från oss så är ni alltid helt säkra på att ni har ett.

Visa på karta (Upplands Väsby). Ny byggnadsställning i stål från välkända Altrad. Perfekt byggställning för bygg eller måleriföretag.


Kvalitetsställning 1 tillverkad i Tyskland från ALTRAD ASSCO i mycket hög kvalitet för . Blev själv sugen på en byggställning efter att ha läst här ;). Jag köpte en Assco och om jag förstår dokumentationen rätt så skall den vara . Den är enkel att bygga .

Ställningen är godkänd av SP. Unihak byggställning är givetvis godkänt hos SP. Vi har generalagenturen för ALTRAD plettac assco i Sverige. Altra Plettac och Assco är samma ställning.


Två personer bygger en Altrad 9xm rambyggställning i aluminium. Altrad Assco är Sveriges vanligaste ställningssystem. Kombinationen mellan ASSCO Ramställning i aluminium och Trailer från Nordic Trailer som är två . Nu kan ni hyra byggnadsställning till kanonpris hos ABC Direkt. Hyr din byggställning här!


Layher, Monzon och Assco. Byggnadsställning assco altrad modulställning i stål. Vill du montera din byggnadsställning själv? Vi är återförsäljare av ASSCO från ALTRAD i Tyskland.


Det är inte denna byggnadsställning som är stulen utan detta är enbart en. Du kan även skapa gratis annonsbevakning så du . Vi använder oss utav Assco plettac quadro ställning tillverkad i aluminium vilket .

Assco futuro modulställning, Modulställning. SLär en byggnadsställning med stål och aluminiumramar, SL1endast stålramar . ASSCO Modul byggnadsställning i stål från Altrad med års GARANTI. Godkänd av SP och Arbetsmiljöverket.


Försäljningsannons Alu-Rahmentafel SL Bmit Sperrholzbelag Typ Plettac MJ Assco N byggnadsställning från Tyskland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg