tisdag 20 februari 2018

Virke till altan

Just därför lägger vi stor vikt vid att du väljer rätt virke och rätt kvalitet beroende på. Kom till oss och ta hjälp av våra bollplank som hjälper dig med ditt projekt. Här får du svar på sju viktiga frågor om virke till altanen.


Tryckimpregnerat, värmebehandlat eller obehandlat? Välj rätt virke till altanbygget.

Till den nya altanen eller uteplatsen använder du impregnerad trall, på så sätt får du ett. På Byggmax har vi allt du behöver för att bygga en riktigt fin altan. Lycka till med altanbygget! Välja dimensioner på virke till altan. Viktigt med rätt dimensioner på virket.


Medlemmen Sjöolsas altan från tråden Renovering av 70-talshus. Ofta används tryckimpregnerat virke när det handlar om . Jag läste om för-och nackdelar med olika slags virke och jag kollade priser på nätet.

Ja, det tar LÅNG tid att sätta ihop allt detta till en altan. Många väljer per automatik tryckimpregnerat virke till utebygget. Tar du dig lite tid att bestämma material kan du få ett såväl väderbeständigt . Det är ett hållbart, prisvärt och lättarbetat alternativ till din altan och utemiljö.


Väljer du tryckimpregnerat virke från Moelven har du års garanti mot röta. Vill du ha tillgång till den från tidig vår till sen höst kan du glasa in och lägga på ett. Dags för årets häftigaste utomhusprojekt - bygga altan. Jag vågar påstå att det emellanåt säljs tryckimpregnerat virke till under inköpspriset i . Ett av de vanligaste alternativen till tryckimpregnerad trall.


Altan av vackert åldrad Ipé som avskärmat av ett cederstaket. Vill du ha virke av högre kvalitet till din altan , men ändå ha det typiska utseendet, är selecttrallen ett bra val för dig. Den behandlas på samma sätt som den . Ska du bygga en uteplats, altan eller veranda? Hos BAUHAUS hittar du tryckimpregnerat trä till sommarens alla projekt! Alltid dagars öppet köp!


Det finns flera alternativ till tryckimpregnerat virke för den som ska bygga altan.

Tankarna på att sitta ute på en mysig altan dyker upp allt mer oftare. En altan eller ett trädäck kan lätt förvandlas till ett extra uterum på sommaren. Både konsumenter och offentliga miljöer behöver ett hållbart virke med prestanda att klara hårt utsatta miljöer och som även håller sig vackert i många år.


Impregnerar du din altan med Sioo får träet en ljusgrå färg och behåller det vackra. Då företaget även säljer färdigimpregnerat virke har de levererat virke till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg