måndag 12 februari 2018

Korkplatta till anslagstavla

Medium granulat korkskiva är de mest mångsidiga produkterna som är tillverkade av naturlig portugisisk kork. På Kontorsgiganten har vi anslagstavlorna du behöver. Med ett utbud av olika storlekar, färg och design får du den anslagstavla som passar bäst där just du vill. Rulle av kork med självhäftande baksida för att skära ut bitar och designa egen anslagstavla ! Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager.

Klä en vägg med kork och du får både anslagstavla och ljuddämpande funktion i ett. Kork på rulle 2mm tjock 1m bred och 10m lång. Skapa din egen anslagstavla i kork. Glöm häftstift och nålar för att sätta upp lappar på en anslagstavla och använd istället anslagstavlan i kork för att sätta upp dina anteckningar direkt på dess . Klassisk anslagstavla gjord i kork med en ram i trä. Efter ett evinnerligt ringande och en felleverans efter min kork som jag tjatat om här, fick jag tips om en supercool affär på söder som sålde hur . Tänkte klä in sådan i ett Marimekkotyg jag har och hänga på väggen.


Kan man måttbeställa en skiva i kork eller dyl? Anslagstavla 60x100cm med enfärgad korkskiva limmad på fiberplatta och kraftig träram.

Levereras inplastad med upphängningsöglor och färgade kartnålar. Väv och korkplatta för nåluppsättning. En funktionell produkt för inomhusbruk. En anslagstavla i kork i form av en pratbubbla säljs för flera hundra ute i handeln.


Här visar vi hur du gör din egen med hjälp av en sax och lite . Pin Board med färgade nålar En klassisk anslagstavla från Eurographics, fäst dina anteckningar enkelt på den här tavlan med hjälp av en nål. Anpassa efter din smak och gör egna underlägg till både grytor och glas eller varför inte måla och sätt upp den på väggen som en personlig anslagstavla ? Perfekt för kontor och hemmakontor. Dessa korkplattor monterades sedan med lim direkt på väggen. Lösnigen heter ”Öresund” och är just en ljudabsorberande anslagstavla.


Den största guldramen fick bli anslagstavla. Upptäck anslagstavlor av kork i Bimago online-galleri. Här hittar du anslagstavlor i kork till de bästa priserna. Köp en anslagstavla idag och få leverans inom 1-arbetsdagar.


Fri frakt vid köp över 9kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg