onsdag 28 februari 2018

Matta läppglans

En av hösten största skönhetstrender är matta läppar. Här är nio matta läppglans som både är enkla att applicera och ger dig en snygg look. Lip Maestro Lip Gloss - Ett läppstift och den första matta lackfärgen för läpparna. Ger mer glans än ett vanligt matt läppstift och är mer sofistikerat än ett läppglans.


Läppglans finns i många olika format och konsistenser.

De kan vara transparenta utan färg, transparenta med färg, riktigt pigmentrika, vårdande, med- eller utan . Köp läppstift och tillbehör till fyndpris. Stort utbud av läppennor, läppstift och läppglans. Handla tryggt och enkelt. Glansiga och skimrande i pudrigt rosa eller klassiskt röda och matta ? Att hitta de bästa produkterna för att få vackra läppar är en utmaning.


En del av läppglansen innehåller . Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg!

Matta läppglans från LA Girl som finns i flera färger. Det här ska bli så spännande att få testa! TATTOO BROW från Maybelline New York. Man ska tydligen smeta på Tattoo . Just nu är vi besatta av läppstift i ljusrosa, beiga och bruna nyanser. Använd en concealer för att matta ner läpparna lite – bara ett väldigt tunt lager.


Ett läppglans tillsätter det där lilla extra i all makeup och i höst ser vi läppar i både matta och glansiga toner. Men vilka färger är hetast i höst? Kolla in våra matta läppglans. Grunda med en vattenresistent penna i valfri nyans för ett mattare och mer hållbart resultat! Jag själv hade beställt två läppglans från Nyx, de ska vara matta men jag tycker inte de lever upp till det alls, dessutom satt dom inte många . Flytande formula med den perfekta blandningen av en hög koncentration av vårdande ingredienser och ultrapigmenterade matta nyanser som håller i timmar . This Pin was discovered by Prisjakt.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Våra Instagram-feeds har under året fyllts med mängdvis av inspo. Pro Melts Lipgloss från Freedom Makeup London är ett läppglans som ger dig glansiga och putiga läppar.

Formulan är intensiv och håller länge. Technic Matte Lip Kit är en palett med läppglans som innehåller matta nyanser. Ni kan läsa ett inlägg om det HÄR. App: Får Instagram räknas som en . Det fanns en vit och gummiartad matta som täckte hela golvet. Hon smetade ut krämigt rosa läppglans från en liten burk över hela munnen, och sedan drog . Och givetvis penslar de på ett nytt lager med läppglans OVANPÅ mina snyggt matta , orangea läppar.


Och ännu en gång kniper jag käft och . Följ SOLOs fem tips för perfekt matta läppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg