fredag 16 februari 2018

Weber flytspackel torktid

P-märkt, dammreducerad fiberförstärkt självtorkande pumpbar avjämningsmassa för golv. Weberfloor 6DR är en dammreducerad fiberförstärkt pumpbar avjämningsmassa för golv. Materialet kräver en lätt mekanisk bearbetning med en tandad . Weberfloor 1Nova är en fiberförstärkt normaltorkande pumpbar avjämningsmassa för golv. Weberfloor 1Reno DR är en dammreducera självtorkande, fiberförstärkt och pumpbar avjämningsmassa för golv.


Produkten levereras som torrbruk . Ingen inblandning av ammoniak . Weberfloor 1Fine är en pumpbar normaltorkande självutjämnande avjämningsmassa för golv. Weberfloor 1Core är en pumpbar självtorkande avjämningsmassa avsedd för tjocka skikt. Användningsområde: Gångtrafik och för lätt industri med rullande nötning samt som härdplastunderlag. Floor 1Reno rekommenderas inomhus för renovering av bostäder, kontor och offentlig förvaltning där behov finns för korta torktider. Weberfloor 3är ett snabbhårdnande cementbruk för golv som ger liknande struktur som avjämningsmassor vilket innebär att ytan inte behöver finspacklas.


Torktid vid användning som självtorkande produkt. Weber informerar: Tips och råd för när du ska spackla eller avjämna golv. Som regel rekommenderas en enkel avvägning av golvet före avjämningsarbetets genomförande. Fiberförstärkt normaltorkande självutjämnande avjämningsmassa. Floor 1Fine är en finavjämning som rekommenderas att användas inomhus . Gång och fogbar efter ca 24.


Industry Base Extra är en pumpbar snabbhårdnande avjämningsmassa baserad på specialcement, san kompletterande bindemedel , plast, . Fallbyggnad – lämplig produkt. Gäller normala bostadsutrymmen. För övriga ytor kontakta Weber. Weber skumbetong är ett lättviktsmaterial som levereras direkt från Webers pumpbil. Primer är en alkalibeständig dispersionsprimer som används till förbehandling av underlag inför gol.


Alla flytspackel har snabb torktid och brukar vara beläggningsklara. Göt i går ett fundament till en lyktstolpe med Weber grovbetong. Det finns ingen betong som är färdigbrunnen på ett par dagar,däremot finns det flytspackel. Säker på att du inte förväxlat brinntid och torktid ? Jag märkte ingen skillnad på denna betong om jag jämför med samma produkt från Finja och Weber. Visseligen tar det 1år innan betongen uppnått full styrka.


Weber är marknadsledande leverantör av byggmaterial för sunda system och hållbart. I vårt produktion så har vi många objekt med höga höjder och det är knappt med torktid. Just nu levererar Weber flytspackel till projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg