fredag 9 februari 2018

Spika golvlister

När du har lagt ditt golv är det dags att sätta upp golvlister. Det här behöver du för att sätta golvlister. Montera golv-, sockel- och taklist.


Så här gör du när du monterar golvsocklar, dörrfoder och taklister. Precis som Mona Lisa förtjänar ditt .

Invändiga ytskikt kompletteras i de flesta fall med lister längs anslutningar och genomföringar. Golv förses med golvsocklar, tak med taklister. Använder snickare någon speciel spikpistol när de fäster lister i hårdbetong? Listerna satt ,innan jag plockade bort dom, med platta kil . Spika fast golvlist i betong och gips - tips tack!


Vilken spik till golvlister ? På spikpistol rekommenderar vi 50mm.

Om du väljer att spika en vit list kan du med fördel välja en vit spik. Vi rekommenderar också att du förutom att spika även . Att montera golvlister är något man klarar själv enligt Daniel Karlsson. Det finns hjälpmedel för att få ett bra slutresultat dock ska man låta . Hur fäster jag golvlister ? Här finns en beskrivning av hur man bäst monterar golvlister. Har en fråga, någon som vet hur man monterar golvlister ? Håller på att ska sätta lister i ett rum källaren men vad ska man använda för att fästa listerna? Det är alltså en betongvägg de ska fästas mot.


Ska byta några golvlister i ett rum men väggen är som tyskt pansarstål! Vad ska ja ha för spik, har några mässingshistorier som böjjer sig bara . Listen ligger löst mot väggen nu och ska spika fast dem med dyckert. Används inomhus för att spika fast lister i hårda material som betong och tegel.


Om du inte vill spika fast en ny list figursågar du sockellisten så att den följer golvet. Använd laseravståndsmätare när du mäter ut för golvlister !

Vill du ändå spika så förborra listerna så att spiken löper fritt eller nästa fritt, det sparar putsen från ganska mycket påfrestning och spiken har . Spika ihop en enkel sänggavel av en fanerskiva och några gamla tak- och golvlister. Det har varit modernt med starka färger och det har varit . Skruva eller Spika Golvlister. Jag skruvar helst fast alla golvlister för att kunna ta bort dem lätt om det ska monteras nåt helt emot väggen i . Man kan också använda skruv med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg