torsdag 8 februari 2018

Säkerhetsspanjolett

Säkerhetsspanjolett i förzinkad stål. Fönsterhandtag beställs separat. Kanske en korkad fråga, men vi ska nu ta tag i säkerheten på altandörrarna och antingen byta till en säkerhetsspanjolett alt. Var köper man altandörr med spanjolettlåsning?


De kan vara lite knepigt att montera själv om spanjoletten måste fräsas in i dörren.

En säkerhetsspanjolett har kolvar och de effektiva hakarna som den vanliga . Vid krav på högre säkerhet är hakkolvsspanjolett ett säkrare alternativ, detta innebär en hakkolv som hakar om slutblecket som även det är . En spanjolett är en låsskena för fönster, fönsterdörrar och balkongdörrar. Våra låssmeder monterar och reparerar spanjoletter. Därför bör den säkras för ”utbrott”.


Det görs säkrast med en säkerhetsspanjolett eller ett brytskydd tillsammans med låsbart handtag där nyckeln . Används för inåtgående och utåtgående tvåluftsfönster med mötande bågar, samt pardörrar.

Att välja en dörr med säkerhetsspanjolett med härdade hakkolvar, säkerhetskantregel och gångjärn med bakkantsstift förhindrar att inkräktare . ASSA 8S är enkelt att . Flexibel säkerhetsspanjolett kan kapas efter behov, se produktbild. För rund cylinder av standardtyp. Höger- alt vänsterutförande.


Med överföring för infälld fönsterbroms. Lagret gäller endast i webshopen. PrivatFöretag Inga varor i (SEK) inkl.


I altandörrar kan man montera in en säkerhetsspanjolett , i sådant fall förstärks låsmekanismen med extra stift som fixerar en låst altandörr. Tjuven tar sig in den lättaste vägen, oftast genom fönstret eller att bryta upp altandörren. Låt montera en säkerhetsspanjolett och fönsterlås.


Montera också en säkerhetsspanjolett med låsbart handtag på din altandörr eller komplettera befintlig spanjolett med ett godkänt utanpåliggande altandörrlås. Spanjolett med sidkolv typ kilkolv. Med en säkerhetsspanjolett i din altandörr förstärks inbrottsskyddet väsentligt. Förutom att dörren förbinds med dörrkarmen på fyra olika ställen, har reglarna .

Ljusinsläppet från en glasad altandörr eller balkongdörr öppnar upp rummet och gör det luftigare. Våra fönsterdörrar linjerar med våra fönster för att skapa . Olika låsbara handtag och säkerhets-spanjolett WKfinns som tillval. Sverige1fönster kan levereras med U-värde från 0. Förklaring Förbinder dörren med karmen på gångjärnssidan. Hängningsbeslag, Elförzinkade bultgångjärn. Låsbeslag, Elförzinkad säkerhetsspanjolett med härdade svampkolvar.


Persienn, Ja, mellanglaspersienn, tillval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg