onsdag 28 februari 2018

Varmluftsgaller keddy

Varmluftsgaller till spiskupan finns i flera olika storlekar. För att få bättre värmeavgivning kan du också installera ett varmluftsgaller i kupan på din öppen spis. Med en Keddy spiskassett kan du väcka nytt liv i din öppna spis och samtidigt.


Tillval: Dekorram, dekorgaller, uteluftssats, installationssats, varmluftsgaller och . Dekorativt varmluftsgaller i gjutjärn motiv Solstrålar för murspis. Mariebergs Kakelugnsmakeri.

Contura varmluftsgaller grå med inbyggnadsmått 250x125mm . Den uppvärmda luften förs ut i rummet via ett rejält varmluftsgaller. Title: Keddy katalog spiskassetter sverige, Author: Jonas Svensson, Name:. Samtliga är tillverkade i kraftigt gjutjärn. Angivna mått är inmurningsmått i . Sen funderar jag på att ta upp ett hål för varmluftsgaller på murstocken för att få ut lite mer värme. Ventilation: Tillföra mer tilluft till kamin?


Keddy förvandlar du snabbt och enkelt din öppna spis till en effektiv och säker värmekälla.

Täckgaller, smidestäckgaller, inmurningsram, varmluftsgaller. Med Minette kombinerar vi det gedigna med det flexibla. En kraftfull murspis, men med nättare yttermått som gör att den passar utmärkt även i mindre rum.


Lustfyllda detaljer som vackert formgivna varmluftsgaller gör Ktill en murspis . Kfrån Keddy – passar alla rum. Fina detaljer, som ett vackert varmluftsgaller. VARMLUFTSGALLER 230X2MM.


Vi samarbetar med ett flertal av skickliga . Tillbehör som textilban textilglas med tejp och även kompletta reparationssatser. Keddy insats med sidoglas för mer insyn till elden. På marknaden finns det idag ett flertal kända märken så som Keddy , Contura,. Du kan välja bland en hel del varmluftsgaller och omramninga. Det finns flera till till spisinsatsen: Dekorram, dekorgaller, uteluftssats, installationssats, varmluftsgaller och stålrör för anslutning till skorsten.


Den robusta designen ger en fingervisning om effektiviteten. Här säljer vi tätningslister, fyrkantiga, runda och platta självhäftande varianter. Spiskassetten är gjord för installation i öppna spisar. Passar de flesta öppna spisar, men framför allt i hörnspisar där stödjärn finns, kan det vara ett hinder med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg