måndag 19 mars 2018

Bastu virke

Bygger du bastu eller renoverar din gamla? En klassisk bastu är helt i trä, från topp till tå i bastulav och panel. Det finns mycket att välja på i beroende på tycke . Värmebehandlat trä är ett miljövänligt alternativ till tryckimpregnerat virke.


Asp är ett lätt, relativt mjukt och sprött virke bland de svenska träslagen.

Relativt formstabilt vid fuktförändringar. Cederpanel - Bastu Cederpanel i paket 15 . Det första kvalitets intrycket man får i en bastu , svarar oftast bastupanelen för. Vid beställning av virke i vår e-butik med leverans, så tillkommer frakt till din . Bastupanel i asp och al, virke till bastulav, måttbeställda bastulavar. Till bastun vill man ha träslag som inte drar åt sig värme och till bastulavarna vill man dessutom ha kvistfria träslag som inte ger ifrån sig kåda.


Hos Bygghemma hittar du allt till ditt bastubygge.

Vi erbjuder ett av landets största sortiment för bastu med allt från stora bastustugor och bastutunnor till det allra . Har läst igenom trådarna gällande bastu i furu och fått blandad input. Här får du information om det som är bra att veta om bastu. Jag vet inte om det finns olika urval av virke , men bastupanel av gran är . Tryckt virke i bastu OK? Välkommen till PriceRunner! Vi sågar och hyvlar virke.


Här finns bastuaggregat, bastupanel och tillbehör till bastun. För en bastu med stora glasytor, väggpartier inne i bastun med kakel eller annat tungt. Golvram, stolpar, stående reglar, takram ( virke ca: x mm).


Då har Polhus den rätta lösningen för dig. Vi levererar monteringsfärdiga . Man slipper även bry sig om vilket virke man skall använda, vilket ofta kan vara . Att bygga en bastu ”bräda för bräda” med regelverk, isolering, dörr, komplett inredning,. Vedeldad bastu , friggebod i funkisstil, eller ett stort förråd?


Angående virke till lavar så är nog asp eller al det bästa, men det är sjukt dyrt.

Jag ska också bygga bastu nästa sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg