onsdag 28 mars 2018

Tvätta äkta matta göteborg

Välkommen till Göteborgs Unika Mattvätt. Fina Mattan är din professionella och miljövänliga mattvätt i Göteborg. Vi tvättar alla sorters mattor. VIC Textiltvätt utför professionell mattvätt av alla typer av mattor.


Från de finaste äkta mattorna till entrémattor.

VIS I GÖTEBORG MED OMNEJD. För dig som vill vädra mattorna rekommenderar vi att du passar på vintertid med minusgrader. Piska inte dina äkta mattor , borsta dem hellre.


Företaget finns i Saltsjö-boo, men välkomnar kunder från Göteborg. Specialiserade på tvätt av orientaliska mattor , antika vävnader, rölakan, hemslöjdsmattor . Matt-tvätten´s kärnverksamhet är tvätt av äkta mattor. Vi har funderat på hur vi ska kunna tvätta den, .

Vi har mer än års erfarenhet inom tvätt av äkta mattor. Kom ihåg: Äkta mattor bör tvättas . Nu har vi flyttat till helt nya större lokaler på Lärjeågatan 7E. Vi är specialister på tvätt . Professionell mattvätt i Göteborg med omnejd.


Vår specialitet är äkta och orientaliska mattor av alla de slag dessutom är vi de . Trasmatta,flossa, rölakan. Ni kan med förtroende lämna era orientaliska mattor hos oss. Vi anpassar tvätten efter er typ av matta , vår långa erfarenhet får . Om handknutna och handtuftade mattor sköts på rätt sätt kommer de att hålla under. De ska dock plantvättas, så tvätta aldrig ditt röllakan i en tvättmaskin.


Utför alla slags reparationer av äkta mattor , orientaliska och kinesiska, kelimer och textilier, även svenska – Märta Måås . Matt tvätten i Göteborg , Angere Västra Götalands Län, Sweden. Tvätta era mattor hos oss och få hem dem inom 48h tårkade och rena. Vi har även stor erfarenhet av tvätt av prydnadsmattor och antika gobelänger. Du ska aldrig, aldrig piska en äkta matta !

Att tvätta mattor i snö har vi ju hört ska vara bra, men det är en sanning med modifikation. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Fri frakt och retur på orientaliska äkta mattor från Trendcarpet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg