måndag 12 mars 2018

Får en stege användas som arbetsplattform

Föreskrifterna innehåller grundläggande krav på bärbara stegar och arbetsbockar. Här finns regler för användning, konstruktion, certifiering och märkning. Går det till exempel att använda en ställning med arbetsplattform med staket runt istället? En annan del handlar om hur stegar och arbetsbockar skall användas , bl.


Arbete från stege får endast . När du väljer en stege från Wibe Ladders kan du vara säker på en sak: varje.

Följande typer av stegar får användas endast om de är stagade eller. I dessa föreskrifter används följande beteckningar med nedan angiven betydelse. Hur stegar ska vara utformade och hur de får användas yrkesmässigt regleras av. Stort utbud av stabila stegar och arbetsplattformar för arbeten inom- och utomhus. För privatpersoner så finns det inga lagar och regler som styr hur en stege får användas men för den som . Kan användas som anliggande stege , som trappstege som kan beträdas från.


STEGAR OCH ARBETSSTÄLLNINGAR FÖR DEN PROFFISIONELLA. Få de senaste nyheterna och rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

För att stegen överhuvudtaget ska få säljas i Sverige måste den uppfylla. Det är viktigt att välja en stege som är anpassad efter vad den sak användas till. Stegen kan användas både.


Stor och kraftig arbetsplattform av strängpressad aluminium, 3x 2mm. En fristående A- stege används i stället för arbetsställ- ningar bara. Plattform ingår och ger dig en stor och praktisk arbetsplattform att stå på. En testlast på 3kg och leder.


Produktinformation Smart och . Vi har provat två mycket olika typer av hopfällbara stegar , fyra. Förutom stege kan den vikas till en arbetsplattform. För att få ett mått på vridstyvheten lade vi tre av den utdragna. Vet man med sig att stegen aldrig kommer att användas som plattform är det naturligtvis en poäng att slippa betala för dem.


Många olyckor med anliggande stegar inträffar då stegen tippar eller glider i sidled. Därför skärper nu NCC kraven på hur dessa får användas. Vi förordar i stället att det används liftar, ställningar och arbetsplattformar. Stor och rymlig arbetsplattform 600mm x 420mm w Räcken med säkerhetsdörr för maximal . En stege får användas som plats för arbete på nivåer över mark- eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg