onsdag 21 mars 2018

Bygga litet växthus av gamla fönster

Allt om Trädgård är Nordens största trädgårdsmagasin. Låt dig inspireras, läs om växter och få svar direkt på odlingsfrågor i Sveriges skönaste . Familjen Gäfverts byggde ett vackert växthus av höga gamla fönster och en patinerad pardörr. Ett litet växthus kan som här lutas mot en vägg.


Det går naturligtvis att bygga med fler fönster enligt samma princip.

Kan ett växthus bli mer personligt än om du bygger det själv? Annika och Palle har bytt fönster på huset och vill bygga ett växthus. Växthus av gamla fönster.


Nu tänkte vi bygga ett litet växthus av dem. Drömmer du om ett växthus ? Av begagnade fönster bygger du lätt ett eget rum som kan av alltifrån. Så bygger du växthus av dina gamla fönster.

Bygg själva stommen av reglar, att använda tryckimpregnerat virke gör . Foto: Rasmus Flindt Pedersen. Nu vill alla hygge sig! Har du koll på hetaste restrenden? NUVARANDE vackra växthus av gamla fönster ! Inspireras av detta ljuvliga lilla växthus och förverkliga drömmen om ett eget. Med begagnade fönster och en enkel konstruktion är det möjligt att bygga ett litet.


Jag har länge önskat mig ett litet växthus , och nu funderar jag på om jag. Att försöka bygga något användbart av gamla fönster låter hopplöst . Bygger av gamla fönster som jag var och hämtade i. Skulle också vilja ha ett litet växthus , här blåser så förbannat :confused: Men behövs . Bygga växthus av gamla fönster. Ser du de ruggiga fönstren på lilla bilden?


Dags att köra dem till tippen? Med lite renoveringsarbete förvandlar du dem till ett vackert litet.

Sugen på att bygga av gamla fönster ? Då måste ni kolla in denna fönsterspecial där jag visar att det går att bygga MER än bara växthus av. Vi fick tag i gamla fönster av en släkting, som vi byggde ett växthus av. Det fanns ett gammalt litet åttakantigt växthus på gården när jag köpte huset, men . Det säljs ju en hel del sånt på t. Ett sätt att förlänga odlingssäsongen är att till vintern bygga ett litet. Tyra har själv gjort konstruktionen av hundraåriga gamla fönster som hon . Vårt växthus är större (21kvm) än vad som är tillåtet att bygga som friggebod (15kvm).


Funderar du på att bygga växthus ? Bygg ett liknande med hjälpa av gamla fönster. Ett härligt växthus , snyggt och tilltalande – men alldeles för litet för att . Samla ihop ett gäng gamla fönster , och regla ihop en grund till ditt nya paradis – ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg