måndag 19 mars 2018

Polera plastmatta

På ett plastgolv eller ett linoleumgolv syns det inte lika snabbt att skötseln av golvet borde vara bättre. Det är därför det är enklare att sköta den här typen av golv. Det finns en risk med att polera golv i våtutrymmen.


Dessa golvmattor brukar vara lite skrovliga för att minimiera halkrisken. Polera repor i plast, akrylplast?

Uppfräschning av kork-o-plast golv? Själv alltså:) Och isf vart köper man det och cirkus pris? Katten har förstört golvet, hyresrätt!


Om man ska polera golvet vad ska man ha för skurmedel då? Vi har plastmatta som är alldeles matt och jag skulle vilja polera upp den lite utan att det. Plastmatta kan du inte polera.


Linolium går alldeles utmärkt att polera. Medel mot flera års ingrodd smuts på plastmatta Bosta hem och trädgård.

Golvvård på linoleum- och plastgolv. Metoder för golvvård på plast- och linoleumgolv är beroende av städfrekvens, slitage, miljö och . Revovering av ett mer än år gammalt golv med homogena vinylplattor med UVElite. Polishbehandling av linoleum.


Effektiv metod att polera upp en befintlig polish eller vaxyta. Denna yta blir även mer . Med daglig användning kan dina Armstrong plastmatta växa matta och förlora glansen den hade när den först installeras. Vinyl är ett hållbart material och lätt att . Mattan kan kanske renoveras, poleras upp eller den behöver kanske bara. Hittar ni inte svaret på er fråga här nedan så kan ni kontakta en av våra återförsäljare eller ta kontakt med oss.


Lycka till med ditt golvval! Utgivna av Golvbranschen, GBR. Stoppa smutsen redan vid entrén! När man väljer plastmatta till våtrum är det viktigt att den är godkänd för ändamålet.


Att ta hand om ert golv ökar både golvets livslängd och trivseln bland anställda eller familjen. Men hur går man egentligen tillväga för att ta .

Vi har GVK behörighet för plastmatta i våtutrymmen, och kan erbjuda plastmatta som tätskikt i badrum. Om ni planerar att ändra planlösningen i samband med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg