fredag 30 mars 2018

I bensinslang

Stålomspunnen samt ozon- och UV-resistent. Den som satt där var en bränsleslang och har nog suttit där många år. En bränsleslang är en slang som är tillverkad av plast eller gummi och den används för att flytta bensinen eller bränslet från bränslelagringstanken till bilens.


Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Har en Johnson hk som går dåligt på tomgång, översta förgasaren nyser.

Har rengjort förgasarna, justerat länkarna, justerat luftskruvar. Biltemas bensinslang med blåsa mindre bra. Brandbeständig bränsleslang för fritidsbåtar. I enlighet med CEN-kraven för fritidsbåtar.


Har en Husqvarna 3där muse bet sönder slangen till pumpen (den lilla gummiknoppen). När jag skulle byta den ficka jag ta av bägge . Armerad gummislang för bränslesystem till utombordare.

Alkohol och UV- resistent. Klarar tryck upp till 10bar. Välj mellan en vanlig klassiskt slang i transparent utförande eller en mer färgglad kulör som neonrosa, orange eller blå till styling . Bensinslang till mopeder.


Jag har en ganska lång ihoprullad bensinslang , men den var inget problem förr. Det är en bra korsordshjälp, . Ett tecken på att du är intelligent är att du alltid undrar. Lätt och flexibel slang för olja och bensin med upp till aromathalt. En universalslang för olja, fett, bensin, tryckluft och vatten. Extremt köldtålig, tillverkad i 1 polyurethane.


Håller sig smidig även i sträng kyla, tål minus grader. Invändig anslutningsdiameter 3mm, . FR Stuha MBR Dellorto NEB Talon JHR Regina BZ Briggo BAR KW RRE Morris Renthal Omega Jawa KN RJ . Passande våra samtliga fyrhjulingar och crossar. Stort lager med snabb leverans.

Hej Någon som har tips om var man kan köpa bensinslang till CB750k? Som jag fattar det har den en innerdiameter på 5mm och allt jag hittar . Körde i väg med bensinslang i tanken. Kanske har ren glömska blivit till en polisanmälan om skadegörelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg