fredag 30 mars 2018

Svart foliering

Detta är en utav marknadens absolut bästa vinyler i budgetsegmentet, framtagen för enkel montering och lång livslängd. Kolfiber film för foliering. Stickerbomb vinyl för foliering.


Du behöver inte längre lacka om sin bil och en foliering tar inte mer än ett par. Färgerna som finns att välja mellan är svart , vitt, blått, gult, red .

För foliering i chrome får du räkna med en kostnad på ca 20. Folien döljer inga ojämnheter och det är svårt att få folien att fästa som den . Hedin bil Uppsala, från svart blank till mattguld foliering. Audi ASedan, Karbonfiberfoliering Kraftkällan, halvfoliering med printat motiv på transparant vinyl.


DEKORPLAST SJÄLVHÄFTANDE MARMOR SVART 65X200CM. Matt svart och på senare tid även matt grå folie är några av våra mest. Noggrant kvalitetstestad foliering för bilfoliering.


Jag har beställt en ny bil i svart metallic.

Förvisso ett helsike att hålla ren, men trots det en riktigt snygg färg, enligt . Du kan ju foliera en svart bil i vitt om du vill. På min bil har jag vit solid-lavk med svart grund under. Foliering har virkelig fått fotfeste – og stadig flere bruker.


Lamborghini, Porsche og Ferrari i fargen matt svart for noen år siden. Denna högkvalitativa bilfolie i kolfiber och 3 vilken är vattentät och väderbeständig, är perfekt för användning på fordon. Den kan användas på insidan av ett . Fakta om visitkortet: sidenpapper foliering nb.


Visitkort med svart foliering. Kunden valde foliera loggan i svart, glänser så fint och ger den där extra touche. Detta är en giftfri carbonfiberfilm som är miljövänlig, vattenavvisande och väderbeständig. Den är är perfekt för bilar och motorcyklar men även . Självhäftande trämönstrad dekorplast Trä svart. Rutor och instruktioner på baksidan.


Husky Rmed svart foliering. Eventuella vek på sidorna kan förekomma. Exklusiv poster med avbildningen av den klassiska Solstickepojken som är folierad i silver på .

Black Edition, Svart foliering av skrov. En välbyggd aluminiumbåt som är lika pigg på sport som redo för . Med sylvassa sjöegenskaper och ett stabilt . Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. De populære matte finishene omfatter folieringer i matt svart og, mer nylig,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg