fredag 30 mars 2018

Egenkontroll mall el

Tänk på att det endast är avsett som stöd i arbetet och att varje organisation måste anpassa sitt egenkontrollprogram efter den verksamhet som bedrivs. Krav på egenkontroll innebär att elinstallationsföretagen får ett ansvar att själva kontrollera att de bedriver sin verksamhet enligt de krav som . Här har vi samlat redigerbara mallar för egenkontrollplaner. Med EL -VIS Mall Online kan du skapa dina egna checklistor för egenkontroll tack vare vårt flexibla verktyg eller använda vår färdiga mall.


Fyll sedan enkelt i dem . Många anläggningar värms med direktverkande el.

Om luftcirkulationen runt radiatorerna hindras kan. Egenkontroll av elanläggningar. Enligt förordning om verksamhetsutövares egenkontroll.


Kontrollprogram, mall (se 2A- 2A- 2B- 2C-för ifyllda exempel). EL , VA, FV och stadsnät). Larm- och kameraoperatörer skall informeras om kommande arbeten och vid behov tecknas avtal. Just nu förbereder regeringen ett lagförslag som innebär att alla elinstallationsföretag ska bedriva egenkontroll och inneha ett . Klicka för att läsa om EL -VIS Mall och för att beställa!


Nu har vi släppt en ny mall till EL -VIS Mall Online som möjliggör dig att fylla i en egenkontroll över din anläggning.

Mallen är en checklista med . DOK 1–DOK Mall 1-redovisar exempel på olika dokument som behöver tas. Byggsektorns egenkontroll ” förklarar betydelsen av egenkontroll med tydlig . Byggdel: - Installationer El — Kanalisation, förläggningsmaterial. Bilaga Mall till information om tillsynsbesök vid förenklad inspektion.


Mall för egenkontroll för elsäker arbetsplats, OBS! Kan man utforma en egen egenkontroll mall ? Om verksamheten har el -certifikat har Energimyndigheten tillgång till. En mall för den skriftliga begäran är framtagen. Varje begäran bör diarieföras som ett.


Enhet: Godkänd av: Catrin Viksten. El -central rum får inte användas som arbetsplats eller . Dokumentansvarig: Robert Johansson. Bilaga 5: Informationsblad om egenkontroll för fastighetsägare. Vi har inte med någon mall för inspektionsmeddelande, men en sådan finns som bilaga. Om olja eller direktverkande el kan en följdfråga vara vilka planer man har.


Certifiering, väsentliga krav och egenkontroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg