måndag 19 mars 2018

Platonmatta dränering montering

Montering av platonmatta. Det är presentation från utförd dränering och fuktsäkring av källargrunden med Isodrän. Här hittar du bra tips om platonmattor när du har problem med fukt i huset.


Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av olika lösningar man kan ha kring fuktskyd dränering och andra applikationer. Eller är det så att platon funkar bra om man har en källare sådan vi har och. Vi gjorde om all dränering på vårt hus med isodrän-typen av .

Det du behöver räkna på för materialkostnaden vid en dränering är grus (singel), dräneringsrör, eventuell isolering (t.ex. isodrän, pordrän, platonmatta ). För att er husgrund ska må bra krävs att det ventileras både på insidan och utsidan. Vi på RSE arbetar mest på utsidan. Platon utanpå cellplast? Diagonalt placerade distanser (knoppar) skapar en luftspalt på mm. För både ombyggnad och nybyggnation.


Ett vanligt tecken på att huset behöver fräschas upp med en ny dränering. Vid hårt vattentryck mot huset använder vi även en platonmatta utanpå duken. Non-wowenförstärkt underlagsduk för montering tvärs över takstolar.

Inför montering av isoleringsskivor friläggs källarvägg från asfalt. Fukt på grund av bristande dränering. Lägg mattan med knopparna nedåt, utan att fästa den . Det finns mycket som påverkar din källarvägg, här hittar du lösningen på dina fuktproblem. Lösningen heter Delta Black Line med en riktigt utförd dränering. Kategori Markarbeten, dränering , grus, enskilt avlopp Underkategori.


Skivan slår ifrån sig vatten, är diffusionstät och tål kemisk belastning under normala förhållanden. Vi har allt för din dränering oavsett om du gör den själv eller anlitar oss eller någon annan entreprenör. Detta är viktigt för att. Byggnation av ny uteplats för hyresfastighet inkl.


Odlingsbäddarna bör kläs invändigt med t ex platonmatta för att förhindra fuktgenomslag. För god dränering är det bra med ett skikt lecakulor i botten. Odlar man däremot i krukor så . Dränering av källarvägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg