onsdag 28 mars 2018

Viskos matta skötsel

Observera särskilt: Mattor som är tillverkade av viskos är mycket känsliga mot vatten och andra vätskor och spill på viskosmattor lämnar tyvärr fula fläckar som är . En mattas livslängd beror mycket på skötsel. Gör till en vana att dammsuga din matta minst en gång i veckan och häng ut den för vädring någon gång per år. Viskosmattor är som namnet antyder tillverkat av viskos som är en träfiberprodukt.


Skötsel : En väldigt lättskött matta som inte drar åt sig stora mängder damm. Vilken typ av matta passar dig bäst? Dammsug din matta utan borste på munstycket. Dra alltid munstycket samma riktning som luggen.


För att mattan skall hålla längre . Bli inte orolig om din matta luddar. När du lägger mattan på golvet . En olycka händer så lätt, även på mattor. Givetvis händer det att man spiller eller tappar något kladdigt på mattan. Nästan alltid är regelbunden dammsugning av mattor bra - en smutsig matta slits snabbare.


Våra mattor är både tåliga och slitstarka, men de håller längre och förblir vackrare om du ger dem lite omsorg då och då. Att hitta rätt matta till ditt hem kan vara svårare än du tror. Viskos har vissa “ glänsande egenskaper” vilket innebär att två likadana produkter i viskos kan skilja . Karthago är en viskosmatta med ett vackert mönster och fin lyster. Eftersom mattan är helt av viskos , ett material som påminner om silke, är den mjuk och skön att . Viskos - och chenillemattor bör rengöras genom . Fläckar tas bort för hand. Material: bomull, polyester, viskos.


Mjuk och skön för fötterna. Rengör endast med vatten. Medley är en handvävd matta i bomull och viskos och blandningen av viskos - och bomullsgarn gör att mattan skimrar vackert. I Medley bildar rutor i olika färger,. Catania Turquoise är knuten i en blandning av ull och viskos vilket ger mattan en härlig.


Viskos är ett konstfiber utvunnet ur naturmaterial som består av cellulosa - träfiber vilket. Med härliga färgkombinationer har dom en matta för alla hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg