måndag 22 september 2014

Chinsstång utomhus

Det ger styrka, uthållighet och smidighet i en enda övning! Det finns många fördelar med att träna utomhus. Dörrtrapets som enkelt hängs direkt mot dörrkarmen utan att du behöver mont. Letar du efter en bra och prisvärd chinsstång , även kallad pull up stång och dörrtrapets?


Då är du välkommen in till vår stora köpguide och topplista med de . Ställningen ska vara utomhus stående i marken.

Så du tror att 95xhåller? Utegym och tillbehör - Djungelgym djungelgym. Träna precis när du vill. Du behöver inte anpassa din träning efter andra. Alla tre är benämningar på rörelsen där man hängande i armarna drar sig upp med hakan över ett chinsräcke, chinsstång , trädgren eller liknande.


Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Chinsstång för fast montering i dörrkarm eller vägg. Tänk på att välja en modell som är .

Jag har en chinsstång som jag fäst exakt enligt den beskrivningen jag gav ovan som är ungefär 160cm lång. Den har 5mm godstjocklek och . Dessutom blir det ju märkligt att ha det utomhus och är heller inte så . Brukar köra MTB i naturreservatet runt Gömmaren. Vi ska bygga lite mer träningsyta runt vår pool och så sätter vi upp ringar och chinsstång.


Egentligen var drömmen en skivstång också, men den . Balkarna fästs i toppbalken med tre försänkta franska . Härligt att kunna vara utomhus och köra styrketräning när det börjar bli varmt ute istället för att gå in på ett varmt och svettigt gym med dålig luft. Multifunktionel Dipsstation. Kraftfulla handtag till chinups för montering på vägg utomhus. Kraftfullt stativ för olika crossfit-övningar, som kan stå ute i alla väder. Utomhus träningsrigg för hela familjen.


UTOMHUS Tidigare var ett gym lika med en mörk sal med stora. Tänk dig att ha egen dipsställning, chinsstång och monkeybar i din egen trädgård. Det är inte bara du själv som kommer träna här utan även dina barn.


Kan med fördel användas utomhus (kan hänga ute året om) då de tål väta bra. Ringarna levereras tillsammans med praktiska och slitstarka spännband i nylon.

Kompletteras med viktpaket eller kg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg