fredag 26 september 2014

Heltäckningsmatta viskos

Vi har vetat länge att vi vill ha en matta i fin viskos till vardagsrummet, det ger en lyxig känsla, ombonat, mjukt och skönt att gå på och så är det . Köp mjuka och sköna mattor i viskos online i vår webbutik. Hitta viskosmattan du söker i vårt stora sortiment. Vi skickar över hela Sverige med billig frakt!


Hos Matt-Tema hittar du ett stort sortiment av heltäckningsmattor ! Viskosmattan är som namnet antyder tillverkas av viskos som är en träfiberprodukt.

Viskosmattor är känsliga för vatten varför materialet Tencel har blivit allt . Utbudet av heltäckningsmattor är stort och materialen varierar. Går även under benämningen konstsilke eller viskos. Fuller är en matta i ull och viskos från Linie design. En otroligt fin matta med härlig lyster. Mattan på miljöbilden är Fuller i färgen Heather.


Jämför priser och läs recensioner på Mattor. Deco Nation är butiken för dig som vill inreda i modern internationell stil. Här hittar du premiumvaror från europeiska varumärken som inte är så .

Ny heltäckningsmatta till sovrummet eller kanske ny matta i båten? Hos oss kan du hitta heltäckande mattor anpassade för alla behov. Vilken typ av matta passar dig bäst? På Rusta finns mattor i olika mönster och färg.


Med mattor skapas en ombonad känsla i rummet som ger värme. Vi hjälper dig att välja rätt matta : storlek, material och placering. Mattor i viskos har ofta ett vackert skimmer i sig och är mjuka att gå på.


Har du ett kallt golv både till utseende och till temperatur? Ibland kan något så enkelt som en ny matta råda bot på det problemet. Ljuddämpare, golvdöljare eller trendhöjare – en matta är så mycket mer än en matta. Grace, matta från Linie Design.


Mattan är vävd i len viscose och känns otroligt mjuk. De mattor vi säljer är tillverkade i viscose , dvs ett material som liknar silke vilket gör att vi har döpt dem till konstsilkesmattor. Konstsilke är ett naturmaterial där .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg