torsdag 25 september 2014

Stort växthus säljes

Alla växthus från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. VÄXTHUS FÖR NEDMONTERING, 4M2- OBS SÄNKT PRIS! Växthus för nedmontering . Fullt genomgånget ny skjutdörr och nya montagedetaljer.


Ståndsida: m från plint.

Stort växthus 18m² i hög kvalitet på material, anpassat för vårt svenska klimat. Fabriksnytt växthus 2m² - REA - Fri frakt. Det finns ett mycket stort utbud av växthus och innan du väljer kan det vara en fördel att fundera på vad just du vill ha. För dig som har en större trädgård är ett . Stora växthus till salu från Kr.


Hur stort växthus ska du köpa? Kan du placera det var som helst i trädgården? Vilken skillnad är det på olika modeller?

Gigantiskt växthus till salu. Kungsbacka är kvadratmeter stort och är inlemmat i ett gigantiskt växthus. Vi har ett stort utbud trädgårdsvaror såsom utomhusmöbler, grillar, redskap, belysning och mycket mer!


Ifall någon är intressera så finns nu ett stort växthus till salu. Det har tillhört en blomsterhandel och är år gammalt men i bra skick. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Ge dina plantor det bästa skyddet och njut av din trädgårdsodling längre i ditt nya växthus. Tillsammans skapar vi ditt växthus eller orangeri. Köp och bygg sveriges finaste växthus och orangeri. Handelsträdgården Löfstad slott är 1kvm stort. Ett unikt tillfälle att flytta in i ett boende som både är energisnålt, soldrivet, kretsloppsanpassat och har ett integrerat växthus.


Unikt naturhus till salu – fem rum och kök i ett växthus. Och på den stora tomten tanken att odla sina egna grönsaker. Komplettera även med tillbehör till ditt växthus.


Vill du låta romantiken spira i ett gammaldags engelskt växthus ? Ett växthus i mindre storlek men med stora ytor. Deje med gavlar, x 50m, exkl folie.

Begagnat plantskolematerial säljes. De kan monteras ihop till ett stort växthus. Pluggbrätte typ starpot .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg