måndag 22 september 2014

Skjutbart tak till veranda

Skjutbara tak har en stor fördel. Kombinera även skjuttak med fasta partier. Idag har vi ett tunt veckat genomskinligt plast tak som stormen . Vinteranpassade skjutbara glas-sektioner - Alternativ?


Men våra skjutbara tak passar inte bara som terrasstak eller som tak för uterum utan även som . Då finns det ett flertal varianter på flexibla tak över altan och terrass.

Camargue går att få med ett skjutbart tak där lamellerna, förutom att de kan vinkla sig . Interiör, parisstol, artwoo bra . Dessa tak kan öppnas manuellt med stång alternativt med vinsch eller motor. En avslutande båge på verandan ger ett snyggt och smäckert utseende. Vi visar hur du med en stor masonitskiva, PU-lim och några skruvtvingar böjer träet.


Glastak som går att öppna. Välj bland isolerade glastak eller oisolerade glastak för terrasser, uterum och altaner. Med glastak får du ett härligt uterum eller altan.

Du kan välja fast eller skjutbart tak , olika färg, tjocklek och isoleringsgrad. Taklutningen måste vara minst grader på fasta tak och grader på skjutbara. Willab Garden har ett brett utbud av olika tak till uterum. Fraktfria leveranser i hela Sverige. Stommen väljs fritt i önskad kulör.


Med möjlighet att förse öppningarna med fasta och skjutbara partier, så att TD Skärmtak blir ett uterum. Att ha kvar det gamla kan få altanen att kännas mörk och tråkig men med ett nytt tak blir ditt uterum ljust och fint. Det nya taket gör att helhetsintrycket av altanen . Bygg med kvalitet med Byggmax När du ska ha nytt tak över altan, bygga en . Esslon är en slagtålig opalvit trapetsplatta som passar de flesta tak – oavsett om du vill. Ett sommaruterum görs ofta med skjutbara fönster eller glasdörrar. Behöver du ett bättre underlag för ditt markisprojekt?


Hämta inspiration i vårt fotogalleri. En markis för terrassen eller verandan , skuggsegel. Markisväv, skjutbara glasdörrar eller fönster på utsatta lägen kan vara.


Material tak : Aluminiumprofiler med bruten köldbrygga och isolerglas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg