onsdag 10 september 2014

Provencalskt kakel

Franskt kakel ger en varm och mysig känsla till hemmet. Vi erbjuder många varianter av kakel med fransk touch. Läs mer och beställ ditt kakel redan idag på.


Svenska Kakel är en av landets största importörer av kakel och klinker. Tänk på att det är detaljerna som gör det. Planerar du nytt kök och gillar den lantliga stilen, eller det franska bistroköket?

Creme färgat kakel från Fired Earth som är satt utan fog. Här har vi listat kakel. Jag har aldrig varit ett stort ”fan” av fog, tycker nämligen inte att det behövs.


Om man sätter plattorna dikt. I år är det kakel och klinker i färgerna lila, mud (lerfärgat) och betonggrått som gäller. På den stora kakelmässan i Italien i höstas presenterade . Besök vår butik i Mölndal med ett brett sortiment av kakel , klinker och mosaik.


Få inspiration i badrumsutställningen och bästa möjliga service! Eller kanske ett provencalskt kök.

Heritage har olika mönster och levereras blandat i kartonger om st. Visst är det konstigt med känslor och minnen och sånt där. Minnen som till synes kan vara helt triviala, kan vara väldigt . Klinker som ger vibbar av parisisk bistro eller varför inte ett provencalskt kök. Oporto är en klassisk och gammaldags serie kakel med franska influenser.


Basplattan är vit med en djup glasyr och de vackra dekorplattorna är dekorerade med . Inbyggnadsugn och induktionshäll är helt rätt nu. Finns det blommor så är det rosor som gäller. Handgjort kakel eller franskt tunnelbanekakel (Biselado). Fläktkåpor tar plats i inredningen.


Manuell juicepress i rostfritt, inbyggnadsugn och induktionshäll känns modernt. Handbränt vackert kakel från Provence i köket-gas. Kök: Vitt och fräscht med handbränt provencalskt kakel i gula schatteringar med matchande färger på . Det skulle bli jättefint med blå-vitt provencalskt mönster.


Villa i Peymeinade, Frankrike – boka via HomeAway. Njut av denna bostad på semestern med bäddar och med internet, nära golfbana, med trädgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg